Burası Heykel! Bu gençler ne yapıyor?
Bursa'da Gezi Parkı olaylarını protesto amaçlı toplanan kalabalık grup Heykel'de trafiği kapattı. Kalabalık grup Heykel'de eylemlerini sürdürürken, bir grup genç yolun kapanmasını fırsat bilerek bakın ne yaptı?
2013.06.11 23:34 - Son Güncellenme: 2013.06.12 08:15 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Burası Heykel! Bu gençler ne yapıyor?
Bursa'da 2 meydanda olaysız eylem
Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM
Bursa'da Gezi Parkı olaylarını protesto amaçlı toplanan kalabalık grup Heykel'de trafiği kapattı. Kalabalık grup Heykel'de eylemlerini sürdürürken, bir grup genç yolun kapanmasını fırsat bilerek maç oynadı.
Çantalarından oluşan kalelerle Heykel'de Saat Kulesi önünde maç oynayan gençler, eyleme aldırış yapmadan doyasıya eğlendi. Yolun kapalı olmasına rağmen yoldan geçmeye çalışan bir araca 'Eylem var yol kapalı' diyerek yaptıkları sahadan aracın geçmesini istemediler. Gençlerin futbol maçı ilgiyle izlendi.
İLGİLİ GALERİ
Burası Heykel! Bu gençler ne yapıyor?
İLGİLİ GALERİ