Burası Bursa! Cennetin içinde ata biniyorlar - ÖZEL HABER

Burası Bursa! Cennetin içinde ata biniyorlar - ÖZEL HABER

Doğanın muhteşem güzelliğiyle yeşilin sessiz dokunuşunun birleştiği noktada kesişen Nilüfer çayının harika görselliğinin yanında yapılan Nilüfer Binicilik Kulübü, 4-5 yaşından itibaren herkese hem ata binme imkanı sağlıyor, hem de her çeşit mangal, yemek ve içecekleriyle lezzetin doğayla iç içe ziyafetini sunuyor.

2011.07.17 10:14 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Burası Bursa! Cennetin içinde ata biniyorlar - ÖZEL HABER
36678-burasi-bursa-cennetin-icinde-ata-biniyorlar-ozel-haber-4e228d604b55d.flv

BURSA'DA CENNETİN İÇİN ATA BİNME KEYFİ - FOTO GALERİ

Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM

Doğanın muhteşem güzelliğiyle yeşilin sessiz dokunuşunun birleştiği noktada kesişen Nilüfer çayının harika görselliğinin yanında yapılan Nilüfer Binicilik Kulübü, 5-6 yaşından itibaren herkese hem ata binme imkanı sağlıyor, hem de her çeşit mangal, yemek ve içecekleriyle lezzetin doğayla iç içe ziyafetini sunuyor.

BİNİCİLİK SPORUNA İLGİ AZ
Yoğun stres yaşayanlara hem doğa terapisi hem  de at ile stresten kurtulma imkanı sunan Nilüfer Binicilik Kulübü, at ve doğa meraklılarına ata sporumuz ata olan ilgiyi arttırmayı amaçlıyor. Nilüfer Binicilik Kulübü kurucusu Cenk Başaran, kulüp olarak yaklaşık 1 yıldan buyana binicilik konusunda hizmet verdiklerini belirterek, "Anaokulları başta olmak üzere tüm okullara ve at severlere hizmet veriyoruz. Binicilik sektörü Bursa'da gereken ilgiyi göremiyor. Çok fazla kulübümüz yok. Olan kulüplerde belli seviyelerde çalışıyor. Şuanda daha çok okulların yaptığı çalışmalar doğrultusunda hizmetlerimiz sürüyor. Atlara sempati olan biniciği seven insanlarla da at dersi çalışmalarımız bulunuyor" diye konuştu.

YALANCI CENNET
Bursa-Orhaneli yolunun 6. Kilometresinde bulunduklarını kaydeden Başaran, "Hem doğası hem havası ve manzarasıyla çok farklı dünya. Bursa'dan geldiğinizde farklı bir dünyaya gelmiş gibi hissediliyor. Buraya gelen müşterilerimiz, stresten uzaklaşmak için geldiklerinde 'burada kafamız dağılıyor, burası yalancı cennet' diyorlar" dedi.

DOĞAL MANGAL KEYFİ
Binicilik dersini tamamen profesyonelce yaptıklarının altını çizen Cenk Başaran, "Biniciliğin yanı sıra doğanın için yemek ve kafe hizmetimiz bulunuyor. Sabah kahvaltı çeşitlerimiz, öğleden sonra mangal, ızgara çeşitleri ve yemek menülerimiz bulunuyor. Bunun dışında toplantılarını doğa ile iç içe yapmak isteyen şirketler ve derneklere bu imkanı da sunuyoruz" şeklinde konuştu.

GÜVENLİK ÇOK ÖNEMLİ
Binicilikte 5-6 yaşındaki çocuğun ata binebileceğini dile getiren Başaran, şunları kaydetti:
"Binicilikte yaş sınırımız yok. Kendisini hazır hisseden herkese ders verebiliriz. Sonuçta binicilik hem spor, hem de terapi görevi üstleniyor. Bursalılar, çocuklarına at eğitimi verdirmek için çok iyi kadrosu bulunan yerlerden eğitim almalarını tavsiye ediyorum. Güvenliğin alınmadığı yerlerde çocuklarını atlara bindirmesinler."
 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.07.17 10:14 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A