"Burada maçlar daha tempolu"
Hasan Ali Kaldırım, Bursaspor maçının çok tempolu olduğunu belirtirken "Burada maçlar Kayseri'ye göre daha tempolu" dedi.
2012.10.20 22:23 - Son Güncellenme: 2012.10.20 22:23 - Spor - HABER MERKEZİ
Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Hasan Ali Kaldırım, "Bu akşam söylenecek şey, maçın yüksek tempoda oynandığı. Ben Fenerbahçe'ye yeni geldim. Bu tempoya alışmaya çalışıyorum. Burada maçlar Kayseri'ye göre daha tempolu. Tabi yorucu geçiyor ama bahane yok. Bizler profesyonel futbolcuyuz. Takıma katkı sağladığıma inanıyorum" şeklinde konuştu.
"Galibiyete yakın taraf bizdik"
Hafta içerisinde AEL ile oynanacak olan Avrupa Ligi maçına takım olarak en iyi şekilde hazırlanacaklarını da söyleyen Hasan Ali, "Bugün çok eksiğimiz vardı, yerlerini dolduran arkadaşlarımız da kaliteli. Şanslarını iyi değerlendirdiler. Maça talihsiz bir golle başladık ama 1-1 buluk. İkinci yarının sonu doğru baskı kurduk. Galibiyete yakın olan taraf bizdik. Yolumuza devam edeceğiz. Hafta için Avrupa maçı var, bütün konsantrasyonumuzu o maça vereceğiz" ifadelerini kullandı.