Bülent Uygun, G.Saray maçı için 'Zor' dedi

Bülent Uygun, G.Saray maçı için 'Zor' dedi

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray maçıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

2013.08.17 21:14 - Son Güncellenme: 2013.08.17 21:14 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bülent Uygun, G.Saray maçı için 'Zor' dedi

Sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı.

Celal Doğan Tesislerinde Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde yapılan antrenman açma germe egzersizleriyle başladı. İlk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda futbolcular, kondisyon ağırlıklı çalışmada bulunarak 2'şerli gruplar halinde topla oynadı. Basına kapalı bölümde taktik çalışma yapan Kırmızı-Siyahlılar, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlamış oldu.

Uygun, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diledi. İzleyenlerin keyif aldığı, fair play çerçevesinde dostluğun, hak edenin kazandığı bir lig dileyen Uygun, Gaziantepspor olarak birçok sıkıntının üstesinden gelmeye çalıştıklarını kaydetti.

Sezona pazartesi günü Galatasaray deplasmanıyla başlayacaklarını ifade eden Uygun, "Çor zor bir deplasman. Galatasaray gibi hem kupada şampiyon olmuş hem de lige çok formda girip kupalarla başlamış bir takıma karşı deplasmanda oynayacağız. Zor bir maç bizi bekliyor. Gaziantepspor olarak futbol adına gerek bireysel niteliklerini sergileyen, gerek top oynamaya çalışan ve gerekse de futbolu güzelleştirmeye çalışan bir takım hüviyetinde, en güzel mücadeleyi Allah'ın izniyle sahada vermek istiyoruz."

Futbolculardan Cenk Tosun ve Bekir Ozan Has da yeni sezonda tüm takımlara başarılar dilediler. Gaziantepspor olarak sezona iyi hazırlandıklarını belirten futbolcular, Galatasaray deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istediklerini ifade etti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.08.17 21:14 - Son Güncellenme: 2013.08.17 21:14 - HABER MERKEZİ
A