Bugsaşspor, play-off şansını kaybetti!
Spor Toto 2. Lig'de Ankaraspor ile bağları bulunana Polatlı Bugsaşspor, PTT 1. Lig'e yükselmek için play-off'lara kalmasına rağmen Federasyona herhangi bir başvuruda bulunmayınca hakkını kaybetti.
2013.05.13 20:16 - Son Güncellenme: 2013.05.13 20:16 - Spor - HABER MERKEZİSpor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta normal sezonun bitmesinin ardından play-off'a yükselmesi gereken Polatlı Bugsaşspor, Ankaraspor ile bağları bulunması nedeniyle bir üst lige çıkması için kendilerine verilen çözüm arayışı süresini kullanmayınca hakkını kaybetti.
TFF, konuyla ilgili Bugsaşspor'a birleşme veya bağlarını koparması için Ankara ekibine süre vermişti. Bu süre zarfında herhangi bir girişimde bulunmayan Bugsaşspor, böylelikle PTT 1. Lig'e çıkmak için play-off oynama şansını kaybetti.
Bu gelişmelerin ardından ise Polatlı Bugsaşspor'un yerine puan durumunda bir alt sırada bulunan takımın play-off'lara gideceği öğrenildi.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
04:45
-
01:21
-
03:08
-
01:33
-
00:23
En Çok Okunanlar
- Bursa'da korkunç cinayet! Kayıp olarak...
- Kayak merkezinde otel yangını: 10 ölü, 32...
- Bursa'ya lapa lapa kar yağacak! Tarih...
- Bankaların kredi faizlerini düşüreceği...
- Feci trafik kazasında: 1 ölü
- Kayak merkezindeki otel faciasına inceleme...
- Bursa'da kaybolan kadın her yerde aranıyor!
- Kastamonu'da UFO paniği!
- Kartalkaya Kayak Merkezindeki otelin...
- Lassa ateşi salgını alarmı! 1 haftada 10...
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- Mobil bankacılık kullananlar dikkat! Şoke...
- Gram Altın Fiyatlarında 'Trump' Rekoru!
- Bursa'da trafik düzenlemesi! Yol ve bordür...
- O araçlar 250 bin TL'den satışa çıkıyor!...