Bucasporlu Taylan'a Beşiktaş talip

Bucasporlu Taylan'a Beşiktaş talip

SÜPER Lig ekiplerinin yanı sıra yurt dışından da bazı kulüplerin transfer listesinde olan Bucaspor'un yeni yıldız adayı Taylan Antalyalı'nın en ciddi talibinin Beşiktaş olduğu bildirildi.

2013.06.04 16:24 - Son Güncellenme: 2013.06.04 16:24 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bucasporlu Taylan'a Beşiktaş talip

Geçen sezon Salih Uçan'ı 1.5 milyon euroya Fenerbahçe'ye vererek ekonomik açıdan nefes alan yönetim, Taylan'ın fiyatını 2 milyon euro olarak belirledi. Galatasaray'ın da listesinde olan milli futbolcunun Beşiktaş'a sıcak baktığı kaydedildi.

Daha önce, "Süper Lig'e çıkarsak Taylan'ı satmayız" diyen Başkan Mehmet Bektur'un, hedefe varılamaması yüzünden fikrini değiştirdiği ve kulübün 15 milyon TL olan borcunu hafifletme adına resmi teklifte bulunan Beşiktaş'la görüşmeleri sürdürdüğü kaydedildi.

Muğlaspor'da futbola başladıktan sonra Bucaspor'da yıldızı parlayan Taylan Antalyalı, U-15-16-17 ve U-18 milli takımlarında toplam 35 kez forma giydi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.06.04 16:24 - Son Güncellenme: 2013.06.04 16:24 - HABER MERKEZİ
A