Bucaspor'da Nsaliwa ile ipler koptu

Bucaspor'da Nsaliwa ile ipler koptu

Bucaspor'da sezon başında bu yana alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle huzursuz olan ve bir türlü bekleneni veremeyen Nsaliwa ile ipler koptu.

2015.02.23 14:51 - Son Güncellenme: 2015.02.23 14:51 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bucaspor'da Nsaliwa ile ipler koptu

Teknik direktör Mustafa Bahadır'ın geçen hafta Albimo Alanyaspor maçının kadrosuna almadığı Malavi asıllı Kanadalı oyuncunun gönderilmesini istediği ve yönetime rapor verdiği belirtildi. Toplam 130 bin Euro alacağı bulunan tecrübeli futbolcunun ise parasının tamamının verilmesi halinde sözleşmesini fesh edeceği belirtildi.

Bahadır'ın yönetimle, "Nsaliwa'nın huzursuzluğu arkadaşlarına yansıyor. İdmanlardaki mutsuz tavırları takımın enerjisini düşürüyor. Onunla çok ilgilendim ama geri dönüş alamadım. Kendisinden faydalanmayı düşünmüyorum" dediği belirtildi. Yöneticilerin hafta içinde Nsaliwa ile görüşüp, alacağının yarısından vazgeçmesi halinde bonservisini vermeyi önereceği öğrenildi. Önceki sezon devre arasında Bucaspor'a gelen Nsaliwa, 47 lig, 2 de Türkiye Kupası maçında oynadı, 2 gol attı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2015.02.23 14:51 - Son Güncellenme: 2015.02.23 14:51 - HABER MERKEZİ
A