Bu silah düşmanı kör ediyor!

Bu silah düşmanı kör ediyor!

Rusya'nın radara yakalanmayan yeni savaş gemisi devlet medyası tarafından tanıtıldı. Radar emici kaplamaya ev sahipliği yapan gemi 'düşmanı kör ediyor' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

2021.06.10 09:59 - Son Güncellenme: 2021.06.10 10:01 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Bu silah düşmanı kör ediyor!

Son dönemde 'Batı' ve ABD ile tarihinin en gergin dönemini yaşayan Rusya, silahlanmaya yaptığı yatırımları da artırmış durumda.

Rusya'nın envanterine girmeye hazırlanan yeni nesil bir araç Rus devlet medyası tarafından kamuoyuna tanıtıldı. Söz konusu askeri gemi düşman gemileri tarafından tespit edilmekten kaçınabilecek ilk gizli savaş gemisi olarak dikkat çekiyor.

Devlet medyası, savaş gemisinin seyir füzeleri, uçaksavar füzeleri ve toplarla silahlandırıldığı bilgisinin de altını çizdi.

Radar emici kaplamaya ev sahipliği yapan gemi 'düşmanı kör ediyor' yorumlarının yapılmasına neden oldu. övdesi tamamlanan geminin önümüzdeki yı donanmanın envanterine girmesi bekleniyor.

PUTİN'DEN NATO UYARISI

Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, NATO'nun, ülkesinin sınırlarına yakınlaştığını, bunun Rusya ve Rus vatandaşlarının güvenliğini etkileyecek kadar önemli husus olduğunu söyledi.

Putin, Rossiya-1 kanalına verdiği röportajda, NATO'nun askeri faaliyetlerini ve Ukrayna'nın NATO'ya üye olma ihtimalini değerlendirdi.

NATO'nun Rusya sınırlarının yakınlarında askeri altyapısını güçlendirdiğine dikkati çeken Putin, "NATO'nun sınırlarımıza yakınlaşması, Rusya ve Rus vatandaşlarının güvenliğini etkileyecek kadar önemli bir husus" dedi.

 

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2021.06.10 09:59 - Son Güncellenme: 2021.06.10 10:01 - HABER MERKEZİ
A