Bu sergi bir harika
Nilüfer Belediyesi'nin farklı mekanlarda organize ettiği ve her yaştan insanın sanatsal yeteneklerini geliştirme olanağı bulduğu sanat atölyelerinden Ataçarşı Resim Atölyesi, bir yıllık çalışmalarını Konak Kültürevi'nde sanatseverlerin beğenisine sundu.
2013.05.11 13:15 - Son Güncellenme: 2013.05.11 13:15 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Kadının hayata bakışını, dışa vuramadıkları duygularını, aşklarını ve sevgilerini resimsel anlatımlarıyla tuvalle aktaran Ataçarşı Resim Atölyesi 'nin karma ağırlıklı portre resim sergi açılışa gelen davetlilerden tam not aldı. Eğitmenliğini Uludağ Üniversitesi öğretim görevlisi aynı zamanda devlet sanatçısı olan ressam Faik Agayev'in yaptığı Ataçarşı Resim Atölyesi'nin yıl sonu resim sergisi açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı.
Bozbey, 'Sergide gerçekten inanılmaz resimler var' diyerek, Ataçarşı Resim Atölyesi öğrencilerinin birer ressam olduklarını ifade etti. Mekansal sorunların çözülerek halka sunulması ile Nilüfer'de yaşayanların yeteneklerini keşfettiklerinin önemini vurgulayan Bozbey, herkesin sanatın bir dalıyla uğraşmasını istedi.
Öğrencilerini çalışmalarından dolayı kutlayan Ressam Faik Agayev de, Nilüfe Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e resimlerinin yer aldığı kitap hediye etti.