"Bu camiadaki insanlar yapmacık"

"Bu camiadaki insanlar yapmacık"

Müzikal kimliği ile tanınmak isteyen, magazinden uzak bir hayat süren sanatçı, mikrofonlara çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2013.04.15 12:44 - Son Güncellenme: 2013.04.15 12:44 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
"Bu camiadaki insanlar yapmacık"

Magazinde haberlerinin çıkmasından hiç hoşlanmadığını söyleyen Gökhan Türkmen, içinde bulunduğu camiaya  ilişkin şu  açıklamalarda bulundu; "Popüler dünyadan iki kişi ile beraber oldum ve o zaman magazinde haberlerim çıktı. Aynı camiadan olunca ego savaşı oluyor ve o ilişki yürümüyor. Ben piyasadan çok arkadaşı olan biri değilim, insanlar yapmacık geliyor. Bu piyasaya girerken sanki görünmez bir kapı var ve oradan girince eline yapman gerekenin yazılı olduğu bir katalog tutuşturuluyor. Nerede gülmen, nerede konuşman, kiminle görüşmen gerektiği belirleniyor. Herkeste bir kasıntılık, dünyayı kurtarmışlık var. Adam bir şarkı yapmış, iki ay ortalığı sallamış sonrasında bunu ben yaptım diye dolaşıyor ortada. Ben sevmiyorum bu işleri. Pop müzik sanatçısıyım ama daha çok rock sanatçısı gibiyim. Rahatlığı, istediğim gibi davranmayı seviyorum. Show dünyası sahte, televizyonda var olan hiç bir şeye inanmıyorum. Zaten sadece spor haberlerini izliyorum."


"BANA BİR ÇİÇEK ALDIRAN VAR"
Söylediği şarkıların içeriğine bakıldığında, çok romantik bir adam olduğunu düşündüren Gökhan Türkmen, Radyo Müzik stüdyolarında Şafak Karaman'ın sorduğu "Romantik bir adam mısın?" sorusuna şöyle cevap verdi; "Şarkıların sözlerinin çoğunu Serkan yazıyor ve o çok romantiktir, duyguları çok yoğun yaşar. Ben daha çok mutlu olma, eğlenme kısmını seven ve yaşayan biriyim. Romantizmi bana karşı taraf yaptırır, herkese romantik olamam. Karşı tarafın verdiği enerjiye göre romantik bir şeyler düşünebilirim. Normalde çiçek bile almayan bir insandım ama şu an güzel bir ilişkim var ve o bana bir ay önce çiçek aldırdı."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.04.15 12:44 - Son Güncellenme: 2013.04.15 12:44 - HABER MERKEZİ
A