"Bu akşam galip gelip yolumuza devam edeceğiz"

"Bu akşam galip gelip yolumuza devam edeceğiz"

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, BATE Borisov maçıyla ilgili olarak "Bu akşam galip gelip, yolumuza devam edeceğiz" dedi.

2013.02.21 16:35 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:35 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Bu akşam galip gelip yolumuza devam edeceğiz"


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyet ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'i ziyaretlerinin ardından çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Kiğılı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Abdullah Kiğılı, Mahmut Uslu ile Nihat Özbağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Bu akşam UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanş maçında, Belarus'un BATE Borisov takımıyla yapacakları maçta, Fenerbahçe'nin şansının sorulması üzerine Kiğılı, "İlk maçın büyük bir avantajıyla bugün maça çıkıyoruz. Hedefimiz bu turu atlamak. Bu turu atladığımızda tarihimizde ilk defa UEFA Avrupa Ligi'nde bir ön tura geçmiş oluyor. Hedef galibiyet, İnşallah bu akşam galip geleceğiz ve yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Maçın seyircisiz olacağının hatırlatılması üzerine Kiğılı, "Seyircimize bu patlayıcı maddeyi atan, azınlık bir seyirci var. Yazık oluyor, sonuçta 32 bine yakın parasını vermiş insan var, loca sahipleri var. Ayrıca hasılattan ciddi manada kaybediyoruz. Maddi bakımdan kaybımız oluyor, ayrıca ağır cezalar ödüyoruz. Lütfen bir daha bu maçlarda hem içerde hem dışarda seyircimiz son derece dikkatli olmalı. Kulübe, futbolcuya, teknik kadroya, taraftara yazık oluyor, bu işten para kazanan bütün insanlara yazık oluyor. Onun için herkesi sağduyuya davet ediyoruz" karşılığını verdi.
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Schalke'ye karşı tur şansının sorulması üzerine Kiğılı, "Halen şansı devam ediyor" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 16:35 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:35 - HABER MERKEZİ
A