BTSO ile Akbank kredi protokolü imzaladı

BTSO ile Akbank kredi protokolü imzaladı

BTSO ile Akbank arasında imzalanan kredi protokolüyle firmalara uzun ya da orta vadeli finansman imkanı sağlanacak.

2012.05.22 20:10 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
BTSO ile Akbank kredi protokolü imzaladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Sönmez ile Akbank Bursa Ticari Şube Müdürü Murat Yolartıran arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine bankacılık işlemlerinde avantajlar içeren KOBİ destek paketi, yatırım kredisi, ticari gayrimenkul kredileri, taksitli ticari kredileri, gayrinakdi kredileri ve dış ticaretin finansmanı amacıyla krediler ile aidat tahsilat sistemi hizmetleri sunulacak
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Akbank arasında imzalanan protokol kapsamında çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalardan gelen yatırım kredisi talepleri için 1-2 yıl ana para ödemesiz döneme sahip uzun vadeli ya da orta vadeli finansman imkanı sağlanıyor. Bunların haricinde yeni fabrika, depo, ofis katları, hastane binası, otel/motel/tatil köyü, dükkan, showroom, alışveriş merkezi, satış yeri, büro vb. yatırım yapmak isteyen firmalara uygun şartlarda işyeri kredisi kullandırılacak.
Ayrıca, mevcut arsası üzerine fabrika, satış merkezi, showroom, alışveriş merkezi vb işyeri veya toplu konut yapmak isteyen, başlamış olduğu inşaatı bitirmek isteyen, faaliyette bulunduğu binayı yenilemek isteyen firmalara da yine uygun koşullarda işyeri yenileme-bitirme kredisi sağlanacak.
Bunlara ek olarak, arsa satın almak isteyen firmalara ticari arsa alım kredisi kullanma imkanı sağlanacak. Protokol çerçevesinde, makine ekipman kredisi, hammadde alım kredisi, taşıt/filo alım kredisi de avantajlı koşullarda kullanılabilecek.
Diğer taraftan, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri aidat ödemelerini de Akbank şubelerinden ya da hesaplarından verecekleri otomatik ödeme talimatı ile gerçekleştirebilecekler.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2012.05.22 20:10 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A