BTSO Ekonomi görücüye çıktı

BTSO Ekonomi görücüye çıktı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) iletişim organı olan BTSO Ekonomi dergisinin 305. sayısı yenilenen tasarımı ve zenginleşen içeriğiyle yayınlandı.

2013.08.17 11:26 - Son Güncellenme: 2013.08.17 11:26 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
BTSO Ekonomi görücüye çıktı


BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 132 sayfaya çıkan derginin artık her ay başta BTSO üyeleri olmak üzere ülke genelindeki tüm oda ve borsaların yanı sıra Ankara protokolünün de arasında olduğu 25 bin kişilik geniş bir okuyucu kitlesine ulaşacağını belirtti. Burkay, "Bundan böyle her ay 25 bin kişiye ulaştıracağımız BTSO Ekonomi dergisinde, dünyadaki ve ülkemizdeki ekonomik gelişmelerle birlikte, Odamızın faaliyetlerinden de kamuoyunu ve üyelerimizi en iyi şekilde haberdar etmek istiyoruz. Gerek ele alınacak dosya konuları ve sektörel incelemeler, gerekse de ekonomi uzmanlarının gündeme ilişkin değerlendirmeleri ile örnek bir yayın oluşturduk. Türkiye'nin en büyük ticaret ve sanayi odasına da böyle kaliteli bir dergi yakışırdı" şeklinde konuştu.

BTSO'nun Bursa'nın eğitim şehri olması hedefine katkı sağlamak adına ilk adımlarını attığı BTSO Meslek Yüksek Okulu ve BTSO Üniversitesi'nin kapak konu olduğu dergide, araştırma dosyası başlığında Bursa'daki Ar-Ge çalışmaları ve bu kapsamda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün değerlendirmeleri ile ele alındı. Alternatif pazarlara örnek olarak Kuzey Irak'taki yatırım fırsatlarının bölgede faaliyet gösteren iş dünyası temsilcilerinin görüşleriyle paylaşıldığı BTSO Ekonomi'de, Payitaht Çarşısı Projesi'yle ilgili çarşı ve hanlar bölgesi esnafının görüşleri de yer alırken, güç geçtikçe gücüne güç katan bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörü de mercek altına alındı.
Deniz Gökçe, Vahap Munyar, Can Fuat Gürlesel, Necmi Gürsakal gibi alanında uzman isimlerin yazılarıyla değer kattığı dergide, ekonomi gündeminde öne çıkan gelişmeler ve oda faaliyetleri de BTSO Ekonomi'nin 305. sayısının içeriğini oluşturdu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.08.17 11:26 - Son Güncellenme: 2013.08.17 11:26 - HABER MERKEZİ
A