Broşür bırakma bahanesiyle kasayı boşalttı

Broşür bırakma bahanesiyle kasayı boşalttı

İstanbul Fatih'te broşür bırakma bahanesiyle kadın kuaförüne giren bir kişi, kasada bulunan paraları alarak kaçtı. Hırsızın rahat tavırları ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

2019.04.29 10:46 - Son Güncellenme: 2019.04.29 10:51 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Broşür bırakma bahanesiyle kasayı boşalttı
00:42 Broşür bırakma bahanesiyle kasayı boşalttı

İLGİLİ VİDEO

Broşür bırakma bahanesiyle kasayı boşalttı

Olay, 28 Nisan Pazar günü İstanbul Fatih'te Sirkeci'de bulunan bir kadın kuaföründe meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 18.30 sıralarında kuaföre broşür bırakma bahanesiyle bir kişi geldi.

İçeri giren şahıs, bir süre etrafı kolaçan etti. Kimsenin olmadığını anladığı anda da kasanın yanına oturup, içinde bulunan 100 TL'yi alarak kaçtı. Hırsızın "bu kadarına da pes artık" dedirten rahat halleri saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir kişinin kuaföre girdiği görülüyor. Bir süre içeride bekledikten sonra kasanın yanına oturup içinde bulunana paraları alacak dükkandan çıkıyor. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.04.29 10:46 - Son Güncellenme: 2019.04.29 10:51 - HABER MERKEZİ
A