Brezilya'da Kupa havası yok!
Brezilya'da yapılan bir araştırma, taraftarların Dünya Kupası'yla ilgili heyecanlarını kaybettiğini ortaya koydu.
2014.04.14 17:09 - Son Güncellenme: 2014.04.14 17:09 - Siyaset - HABER MERKEZİ
Datafolha Enstitüsü'nün yaptığı araştırma, Brezilya vatandaşlarının Dünya Kupası'na olan güveninin azaldığını ortaya koydu.
Firmanın, 162 kentte 2637 kişiyle görüşerek gerçekleştirdiği ankete göre Brezilyalıların yüzde 55'si Kupa etkinliğinin halka zararı olduğu görüşünde, yüzde 36'sı Kupa'yı desteklerken yüzde 9'u ise bu konuda fikir belirtmekten kaçındı.
İtalya'yı karıştıran kadın!
2014 Dünya Kupası'nın Brezilya'da gerçekleştirileceği ilk defa açıklandığında etkinliği destekleyenlerin oranı yüzde 79 gibi yüksek bir rakamdı. Haziran ayında Kupa'ya karşı olanların oranı yüzde 44'e yükseldi. Ankete katılanların sadece %36'sı şampiyonanın normal vatandaşlara yararlı olacağını düşünüyor.