Bozdağ'a yumruklu saldırıda 5 polis açığa alındı
Başbakan Yardımcısı Bozdağ'a yumruklu saldırı olayıyla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında 5 polis memuru açığa alındı
2013.08.22 12:37 - Son Güncellenme: 2013.08.22 14:25 - Güncel - HABER MERKEZİ
Nevşehir'in Hacıbektaş İlçesi'nde düzenlenen Hacıbektaş-ı Veli'yi anma törenlerinde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yönelik saldırı sonrasında; İlçe Emniyet Müdürü Yasin Karip, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Faruk Yaman ve 3 polis memuru açığa alındı.
Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bu yıl 50'ncisi düzenlenen Hacıbektaş-ı Veli'yi anma törenlerinde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a, Kahramanmaraş'ın Pazarcık Belediyesi'nde çalışan Hüseyin S. tarafından önce sözlü, sonra yumruklu saldırıda bulunulmuştu.
Saldırı sonrasında yürütülen soruşturma kapsamında; Hacıbektaş İlçesi Emniyet Müdürü Yasin Karip, Hacıbektaş İlçesi'nde görevli komiser Kadri Doğan ve bir polis memuru ile Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Faruk Yaman ve bir polis memuru açığa alındı.