Böyle köpek sevgisi yok

Böyle köpek sevgisi yok

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde ikamet eden Turan ve Hatice Yıldız çifti, ölen köpekleri için cenaze töreni düzenleyip evlerinin bahçesine gömdü. Hayvansever aile, köpeklerinin mezarı başında el açıp dua etti, gözyaşlarını tutamayıp hüngür hüngür ağladı.

2013.10.14 12:37 - Son Güncellenme: 2013.10.14 12:37 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Böyle köpek sevgisi yok

 

1998 yılında Ankara'da aldıkları "Panki" adlı köpekleriyle 15 yıl aynı çatı altında yaşayan Yıldız ailesi, onu öz evlatlarından ayırmadı. El bebek gül bebek büyüttükleri Panki'nin hastalanmasının ardından büyük şok yaşayan ailenin bütün uğraşları onu hayatta tutmaya yetmedi. Panki'nin ölümüyle sinir krizleri geçiren aile, köpeklerine olan sevgisini cenaze töreni düzenleyerek gösterdi. Panki'yi evlerinin bahçesine yaptırdıkları mezara gömen SSK'dan emekli Turan ve Hatice Yıldız çiftçi, el açıp dua etmeyi ihmal etmedi. Yıldız ailesinin Panki'ye olan sevgisini bilen komşuları ve yakınları da acılı çifti ziyaret edip başsağlığı diledi.

15 YILDIR GÖĞSÜNDE UYUTTU

Turan Yıldız , 15 yıldır göğsünde uyuttuğu, evladından ayırmadığı Panki'yi kaybettiklerini belirterek şunları söyledi: "Onu hiç unutmayacağız. Evimizin bahçesine mezar yaptık. Her gün onun başında dua ediyoruz. Onu çok sevmiştik. Geçen günlerde oğlumu evlendirmiştim. Allah bir gelin verdi, bir evladımı aldı. Bari bu bayramı görseydi."

Hatice Yıldız da, köpeği oğlundan ayırt etmediğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Onsuz nasıl yaşarım bilemiyorum. Bir daha hayvan alıp bakmayacağım. Bayram bize zehir oldu. Ben Kırkağaç Belediye Başkanı'mızdan ilçeye tam teşekküllü olmasa da hayvan hastanesi yaptırmasını istiyorum. Eğer böyle bir hastane olsaydı evladım Panki yaşayacaktı."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.10.14 12:37 - Son Güncellenme: 2013.10.14 12:37 - HABER MERKEZİ
A