Böyle Başbakan sevgisi yok

Böyle Başbakan sevgisi yok

Fatih'te yaşayan genç bir çift, prematüre olarak doğan üçüz çocuklarına Recep, Tayyip, Erdoğan isimlerini verdi. Üçüzlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı özel tişörtler yaptıran çift, çocukların kirvesinin de Başbakan olmasını istedi.

2013.10.08 11:20 - Son Güncellenme: 2013.10.08 11:20 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Böyle Başbakan sevgisi yok

Fatih'te yaşayan Mustafa ve Mehlika Çubuk çiftinin, bir ay önce üçüz çocukları dünyaya geldi. 7 buçuk aylıkken prematüre olarak doğan çocuklar, yaklaşık 20 gün kuvözde kaldı. Bir ay önce de hastaneden çıkan minik bebeklere Recep, Tayyip, Erdoğan isimleri verildi. Başbakan Erdoğan'ı çok sevdiklerini söyleyen çift, çocuklarına Erdoğan fotoğrafının baskılı tişörtlerini giydirip altına isimlerini de yazdırdı. Ailecek Başbakan Erdoğan'ı çok sevdiklerini belirten Diyarbakırlı Mustafa Çubuk, çocuklarının Başbakan Erdoğan gibi vatana ve millete hayırlı bir evlat olmasını temenni etti. Nikahları kıyılırken 5 çocuk isteğinde bulunulduğunu hatırlatan baba Çubuk, "Başbakanımız da her seferinde 3 çocuk istiyor. Allah da bize bir seferinde 3 çocuk nasip etti. Bundan dolayı çok mutluyuz. Mutluluğumuzu biraz olsun sizlere göstermek için çocuklarımıza basılı olarak başbakanımızın resmi yer alan tişört yaptırıp giyindirdik. İnşallah tişörtlerini gururla taşırlar" dedi.

"EN YARAMAZLARI TAYYİP"

Çocuklarının sünnetinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek istediklerini söyleyen Çubuk çifti, "Bizde kirvelik çok önemlidir. Bu yüzden başbakanımızdan bir isteğimiz var. Eğer arzu ederlerse çocuklarımızın sünnetinde kirvelik yapmalarını isteriz. İnşallah kirvelik fikrini kabul eder. Eğer ederse ailecek gerçekten çok mutlu oluruz" şeklinde konuştu.

Üçüzlerden en yaramazının Tayyip olduğunu söyleyen Mehlika Çubuk, minik Tayyip'in belli saatleri olduğunu saati geçtiğinde de çalar saat gibi sürekli ağladığını söyledi.

"Çocuklarıma Başbakanımızın ismini koymak benim fikrimdi" diyerek Emine Erdoğan'a seslenen anne Mehlika Çubuk, "Başbakanımız her zaman 3 çocuk tavsiyesinde bulunuyor. Çok merak ediyorum. Acaba Emine Erdoğan eşiyle aynı fikirde mi? O da 3 çocuk görüşüne sahip mi? Bunu çok merak ediyoruz. Ayrıca Başbakan'ımızın çocuklarımızın kirvesi olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.10.08 11:20 - Son Güncellenme: 2013.10.08 11:20 - HABER MERKEZİ
A