BOSSEK'te yeni dönem

BOSSEK'te yeni dönem

50 yıldır aralıksız faaliyetlerini sürdüren ve Türkiye'nin en eski otomobil sporları kulübü olan Bursa Otomobil Sporları Kulübü'nün (BOSSEK), seçimli olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

2023.01.14 21:47 - Son Güncellenme: 2023.01.14 21:48 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
BOSSEK'te yeni dönem

Mevcut Başkan Mete Pala'nın tek aday olarak girdiği genel kurulda, Pala'nın kurula sunduğu yeni yönetim listesi, BOSSEK üyelerinin tamamının oyu ile kabul edildi.

Gündem yeni tüzük

Ayrıca genel kurulun en önemli gündem maddesi olan ve yeni yasa ile dernek statüsünden kulüp statüsüne geçen Bursa Otomobil Sporları Kulübü'nün yeni tüzüğü, genel kurula katılan tüm üyelerin oyları ile resmen kabul edildi.

Tiara Otelde gerçekleştirilen genel kurul, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Bursa İl Temsilcisi Mithat Ülküden'in de katılımı ile Mehmet Akgün, Mehmet Şamlı ve Ahmet Yalçın'dan oluşan Divan Kurulunun seçimi ile başladı.

2021 - 2022  yılının mali olarak ibrazının yapıldığı genel kurulda, 2023 yılı faaliyetleri hakkında da üyeler bilgilendirildi.

İşte yeni yönetim

Başkan Mete Pala'nın yeni yönetim listesi şu isimlerden oluştu:

Bursa Otomobil Sporları Kulübü Yönetim Kurulu asil:

Mete Pala, Yalçın Yılmaz, Sedat Çetin, Uğur Çelikyay, Ahmet Tuna Muhtar.

Bursa Otomobil Sporları Kulübü Yönetim Kurulu yedek:

Tansel Üründül, Özcan Opçin, Serdar Canbek, Onur Çelikyay, Kenan Seferler

Bursa Otomobil Sporları Kulübü Denetleme Kurulu asil: Engin Nurel, Koray Akgün, Alpaslan Işık.

Bursa Otomobil Sporları Kulübü Denetleme Kurulu yedek: Barbaros Barış Gönenç, Tuncay Kırbaş, Orçun Kuşçu

Öte yandan BOSSEK Genel Kurulu, üyelerin görüş ve temennileri ile son buldu.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2023.01.14 21:47 - Son Güncellenme: 2023.01.14 21:48 - HABER MERKEZİ
A