Boşanma aşamasındaki karısını dambılla öldürdü

Boşanma aşamasındaki karısını dambılla öldürdü

İstanbul Pendik'te bulunan bir sitede iddiaya göre bir kişi boşanma aşamasında olduğu eşinin kafasına dambıl ile vurarak öldürdü. Şüpheli daha sonra polis merkezine gelerek teslim oldu. 

2021.02.22 11:58 - Son Güncellenme: 2021.02.22 15:59 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Boşanma aşamasındaki karısını dambılla öldürdü
04:52 Boşanma aşamasındaki karısını dambılla öldürdü

İLGİLİ VİDEO

Boşanma aşamasındaki karısını dambılla öldürdü

Olay Pendik Çamlık Mahallesi Meşe Sokak üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre 5 katlı bir binanın giriş katında oturan Erol Yenisu ve Hanife Yenisu boşanma aşamasındaydı.

Bugün saat 10.00 sıralarında ikili arasında çıkan tartışmanın ardından Erol Yenisu, evde bulunan dambıl ile Hanife Yenisu'nun kafasına vurarak öldürdü.

Ardından polis merkezine giderek teslim oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. 

Yaşanan dehşet olay sonrası Yenisu ailesinin yakın çevresi konuştu.

Mahalle muhtarı Adem Arı, "Ben de olay yerine şimdi geldim. Zaten kanlı eşyaları da dışarı şimdi çıkardık. Olayı aslında kimse tam olarak bilmiyor. Cinayeti işledikten sonra gidip teslim olmuş. Kafasına dambıl ile vurduğu söyleniyor. Eşim vefat eden Hanife Hanımın yakın arkadaşıydı. O da şu an çok üzgün. Bir oğlu askerdi. Şimdi o da yola çıkmış, askerden gelecek. Zor bir durum" diye konuştu.
Hanife Yenisu'nun patronu ise "Geçimsizlikleri vardı biraz. Çalışanım olduğu için ben de ziyarete geldim. Dambıl ile öldürüldüğünü öğrendik. Abisi de askerdeymiş, izin alıp buraya geliyormuş" dedi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.02.22 11:58 - Son Güncellenme: 2021.02.22 15:59 - HABER MERKEZİ
A