Bölgesel Amatör Ligi'nde kavga
Bölgesel Amatör Ligi'nde Yakutiyespor ile Palandökenspor maçının bitiminde iki takım oyuncuları arasında başlayan tartışma yöneticilerinde araya girmesiyle kısa sürede kavgaya dönüştü.
2013.05.18 17:55 - Son Güncellenme: 2013.05.18 17:55 - Spor - HABER MERKEZİ
Erzurum'da Bölgesel Amatör Lig Baraj Maçı bitiminde iki takım oyuncuları ve yöneticileri arasında çıkan kavgaya, çevik kuvvet ekibi müdahale etti.
Kazım Karabekir Stadı'nda Yakutiyespor ile Palandökenspor arasındaki mücadeleyi Yakutiyespor ilk yarıda bulduğu tek golle 1-0 kazanarak, ligde kaldı.
Maçtaki son düdüğün ardından iki takım oyuncuları arasında tartışma yaşandı. Yöneticilerin de araya girmesiyle kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olaya, çevik kuvvet ekibi müdahalede bulundu.
Yaklaşık yarım saat süren kavga, oyuncuların ve yöneticilerin çevik kuvvet ekibince sahadan çıkarılmasının ardından sona erdi.