Boğaziçi Köprüsü'nü tutan askerlere 2 saat verildi

Boğaziçi Köprüsü'nü tutan askerlere 2 saat verildi

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, CNN Türk ekranlarında yaptığı açıklamadaBoğaziçi Köprüsü'nü tutan darbe girişimi yapan askerlere 2 saat verildiğini ve şayet 2 saat içerisinde köprüyü bırakmazlarsa müdahale edileceğini söyledi.

2016.07.16 03:08 - Son Güncellenme: 2016.07.16 03:08 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Boğaziçi Köprüsü'nü tutan askerlere 2 saat verildi

İşte Abdülkadir Selvi'!nin açıklamaları;

"Darbe girişiminde bulunan insanlara bir süre tanındı.. 2 saat içierinsde Boğaziçi Köprüsünü boşaltmazlarsa vurulacaklar.

Sadece şu anda Ankara ve İstanbul da hareket var. Ve bu kişilerde bazı hava araçları, helikopter ve uçak bulunuyor. Ankara ve İstanbul'daki hava araçlarının düşürülmeden teslim edilmesine çalışılıyor.

Cumhurbaşkanlığı'nın Beştepe'deki Külliye'sine yönelik olarak bir grup girişimde bulundu. Cumhurbaşkanı Muhafız Alayı bu askerleri etkisiz hale getiriyor ve polise teslim ediyor."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.07.16 03:08 - Son Güncellenme: 2016.07.16 03:08 - HABER MERKEZİ
A