Bodrum'da makilik alanda yangın
BODRUM'da, su parkının yanında makilik ve otluk alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 2 hektarlık alan zarar gördü.
2014.09.14 22:45 - Son Güncellenme: 2014.09.14 22:45 - Yaşam - HABER MERKEZİBodrum'un Konacık Mahallesi Beylikkırlar mevkiinde saat 18.00 sıralarında makilik ve otluk
alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Dumanları gören vatandaşlar, itfaiyeye haber verdi. Rüzgarında etkisi ile kısa sürede büyüyen alevlere Muğla Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri ile su parkının da yer aldığı çevredeki işyerlerinde bulunan vatandaşlar müdahale etti. Su parkı çalışanları işyerinin bulunduğu taraftan alevlere müdahale ederek, işyerine sırayetini önledi.
Su parkı çalışanı Hikmet Erdoğan, "Arkadaşlarla geldik, alevlere müdahale ettik. Güçlükle söndürdük" dedi. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması ile kontrol altına alınarak söndürüldü. Yaklaşık 2 hektarlık alanda etkili olan yangınla ilgili polis soruşturma başlattı.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:45
-
01:34
-
15:38
-
00:41
-
01:38
En Çok Okunanlar
- Başkan Bozbey sert konuştu: Siz...
- Bursa'da Trendyol Yemek mağduriyeti...
- Aile Bakanlığı açıkladı; 10 bin 125 TL...
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- İflas eden Tupperware, o fabrikalarını da...
- Bursa'da sular kesilecek: 17 Ocak BUSKİ su...
- ABD Yüksek Mahkemesi'nden TikTok yasağına...
- Ünlü tereyağı markası bakteri nedeniyle...
- Bursa'da otomobil korkuluklarda asılı...
- Manken Deniz Akkaya'ya 13 yıl hapis cezası
- Bursa'da çarşı yine doldu taştı!
- Bursa'da zincirleme kaza: 2 yaralı
- Bursa'da yaşlı kadını 'Polis' diyerek...
- Aldatıldığını iddia eden kadın deliye...
- Bursa'da kutu alkollere önlem!