Bobo, Beşiktaş'ı bin pişman etti

Bobo, Beşiktaş'ı bin pişman etti

Kayserispor'un Brezilyalı golcüsü Bobo, bu sezon gösterdiği performansla takımının gol yükünü omuzlarken oyuncunun sergilediği bu grafik en fazla Beşiktaşlılar'ı üzüyor.

2013.04.15 12:23 - Son Güncellenme: 2013.04.15 12:23 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bobo, Beşiktaş'ı bin pişman etti

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Gaziantespor'u 1-0 yenen Kayserispor'da galibiyet golünü Brezilyalı futbolcu Bobo kaydederken yıldız golcü gol sayısını 15'e yükseltti. Bu sezon gösterdiği performans ile takımın gol yükünü omuzlayan Bobo'nun gösterdiği bu performnas şüphesiz en fazla hücüm bölgesinde büyük sıkıntı yaşayan siyah beyazlı ekibi üzüyor.

Beşiktaş'ta 2012-2013 sezonunda Almeida lige iyi bir giriş yaparken ilerleyen haftalarda yaşanan sakatlıklar Portekizli futbolcunun performansının düşmesini sağladı. Siyah beyazlı ekibin bir diğer forveti Mustafa Pektemek uzun bir aradan sonra formasına kavuşurken Katar'dan kiralanan forvet Niang ise sadece 1 kez rakip fileleri sarsabildi. Bir diğer transfer Dentinho ise henüz gol sevinci yaşayamadı.

DÖRT İSİM BİR BOBO ETMEDİ

Lig'de gol sayısını 15'e çıkartan Bobo'nun bu performansını ise Beşiktaş'ın 4 forveti yakalayamadı. Hugo Almeida Spor Toto Süper Lig'de 9 kez gol sevinci yaşarken Niang ise sadece 1 gol kaydetti. Dentinho ve Mustafa Pektemek ise şu ana kadar gol sevinci yaşayamadı.

BEŞİKTAŞ'I ÇOK İSTEDİ AMA...

Bobo'nun Kayserispor'a gitmesi dikkat çekici gerçekleri içinde barındırıyor. 2011 yılında Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren futbolcu, o dönem gündeme gelen iddiaya göre Beşiktaş'ın kendisine önerdiği sözleşmeyi kabul etmeyince ülkesinin takımlarından Cruzeiro'nun yolunu tuttu. Brezilya ekibinde geçen bir sezonun ardından bonservisi elinde olan isim Beşiktaş'a transfer olmak istediğine dair haber göndermiş ancak Beşiktaş yönetimi bu isteğe karşılık vermeyince oyuncu bonservissiz olarak Kayserispor'a transfer olmuştu.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.15 12:23 - Son Güncellenme: 2013.04.15 12:23 - HABER MERKEZİ
A