Bizden adam almak sıkar
Yakup Aslan, üç büyüklere sert bir gönderme yaptı
2014.01.01 08:02 - Son Güncellenme: 2014.01.01 08:03 - Spor - HABER MERKEZİ
"Eskisi gibi G.Saray, Beşiktaş, F.Bahçe bizden oyuncu alamaz. Bunları yemeyiz artık. Sıkar biraz bizden oyuncu alıp da götürmek. Onur'dan sonra Olcan'ın da kontratını uzatacağız."
TRABZONSPOR Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, artık üç büyüklerin Bordo-Mavililer'den oyuncu alamayacağını söyledi. Aslan, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın Türkiye'nin en başarılı hocası olduğunu da sözlerine ekledi: "Bence Mustafa Reşit Akçay, Türkiye'nin en başaralı teknik adamı. Biz Avrupa kupalarına her durumda gideceğiz. Ama biz istiyoruz ki Şampiyonlar Ligi'ne gidelim. Rakiplerimiz ikinci yarıda büyük maçlarını dışarda oynayacak. Biz evimizde oynayacağız.
AVRUPA'DA OLMAZSA LİGDE İLK 3 İÇİNDEYDİK!..
TFF'nin bizim maç trafiğimizde yaptığı hatalar, hakem hataların yanı sıra Avrupa'da ve ligde çok yoğun maç oynamamız, takımımızın yeterli kadrosunun olmaması ve aşırı yorgunluk bütün bunlar puan kayıplarımıza sebep oldu. Biz Avrupa'da oynamasaydık ligde ilk 3'te olan bir takımdık. G.Birliği ve Kasımpaşa maçlarını kaybetmezdik. O maçlardan 6 puan alırdık. Geçtiğimiz sezon şampiyon olan G.Saray ve bizden 5 kat daha pahalı olan bir takım yenebilseydik puanlarımız aynı olacaktı.
ESKİŞEHİR'E DE AYNISINI YAPIYORLAR
Onur'dan sonra inşallah Olcan ile de sözleşmeyi uzatacağız. Artık eskisi gibi G.Saray, Beşiktaş, F.Bahçe gelip rahatlıkla 'Biz onu sahadan aldık, yurt dışından aldık' gibi numaralarla oyuncularımızı alamaz. Biz bunları yemeyiz artık. Sıkar biraz bu kulüpten oyuncu alıp da götürmek. Bundan sonra biz istersek veririz topçuyu, birileri Eskişehirspor'a da aynısını yapmaya çalışıyor. Bu saygısızlıktır. Bize artık bundan sonra cesaret edip de böyle yapamazlar."
TRANSFERDE BAŞKAN VAR
TRABZONSPOR yönetimi, transfer görüşmelerini yapacak isimleri belirledi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Transfer Komite'sinin başında yer aldı. İşte Fırtına'nın transfer komitesi: Ali Uzunay, Yakup Aslan, Muhammed Kara, Onur İncehasan.
'BİZİ YILDIRIM'DAN KURTAR DEDİLER
ASLAN: "Geliri hiç olmayan bir kulüp 3 yılda 350 trilyon ödemeliydi. Biz 4 ayda 80 trilyon ödedik. Başkan şahsi ilişkileriyle para buldu. Aralarında F.Bahçeli iş adamları da var. Hatta bir F.Bahçeli "Bizi Aziz Yıldırım'dan kurtar da size her türlü desteğe hazırım" demiş başkana. Hacıosmanoğlu ve ekibi olmasaydı bu kulüp en fazla 10 gün giderdi. Personel ve futbolcu maaş alamadığı zaman adamın boğazını sıkar."
KULÜBÜN KAPISINA KİLİT VURULACAKTI!
"TARAFTARLARIMIZ takımlarına sahip çıksanlar, yönetim büyük bir özveri ile çalışıyor. 'Ben yapıya bakmam, sonucu bakarım' deniyor. Bu kulüp kapısına kilit vurulacak durumdaydı. Hâlen daha tehlike var. Biz bocalasak, ödeyemesek kulüp sıkıntıya girer. Taraftarlar inansın."