"Biz de 'Erdoğan' istiyoruz"

"Biz de 'Erdoğan' istiyoruz"

Kırım'ın başkenti Simferepol'de Rusya karşıtı protesto gösterisi yapan Kırım Tatarları, Başbakan Erdoğan'ı ve Türkiye'yi överek, "Erdoğan gibi bir lider istediklerini" ifade etti.

2014.03.06 07:44 - Son Güncellenme: 2014.03.06 07:46 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
"Biz de 'Erdoğan' istiyoruz"

 

Rus askerlerinin bulunduğu Simferopol'de gerçekleşen eylemlerde bir grup Ukrayna'ya destek verirken diğer grup ise Rusya'ya destek verdi.

Ukrayna'ya destek olan ve çoğunluğu kadınlardan oluşan Tatarlar gösteri sırasında Türkiye'deki soydaşlarına da sevgi gösterisinde bulundu.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN GİBİ BİR LİDER İSTİYORUZ"

Urin Azenyow isimli bir gösterici açıklamasında Başbakan Erdoğan'ı överek, "Vatanımıza, Kırım'a kadar geldik. Vatanımızda, ana yurdumuzda demokratik bir şekilde yaşamak istiyoruz. Türkiye demokratik bir ülke. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider istiyoruz. O çok demokratik. Buradan tüm Türk kardeşlerimize sevgimizi iletiyorum" şeklinde konuştu. 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2014.03.06 07:44 - Son Güncellenme: 2014.03.06 07:46 - HABER MERKEZİ
A