BİZ BU YOLA KEFENİMİZLE ÇIKTIK

BİZ BU YOLA KEFENİMİZLE ÇIKTIK

Başbakan'ın konvoyunu koruyan ekipte yer alan polis otosu Çankırı yolunda çapraz ateşe tutuldu..

2011.05.04 19:28 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
BİZ BU YOLA KEFENİMİZLE ÇIKTIK

Ormanlık alandan yapılan saldırıda el bombaları kullanılırken bir polis şehit oldu bir polis de yaralandı. Saldırı sırasında Amasya yolunda olan Erdoğan, yetkililerden bilgi aldıktan sonra miting alanında halka seslenirken saldırıya sert tepki gösterdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Demokrasiye inanmayan teröristler, bu ayrımcı güçler sandıkta meselelerini halledemeyeceğini anlayanlar, ancak bu yolla netice alacaklarını zannediyorlar. Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Allah'ın kader planında bizler için biçmiş olduğu ömrü kısaltmaya ya da uzatmaya kimsenin gücü yetmez.' şeklinde konuştu.

İŞTE ERDOĞAN'IN O AÇIKLAMALARI
Konvoyumuzdaki eskortu ateşe tutmak suretiyle bir polis şehit oldu bir polis kardeşimiz de hastanede..

Demokrasiye inanmayan teröristler, bu ayrımcı güçler sandıkta meselelerini halledemeyceğini anlayanlar, ancak bu yolla netice alacaklarını zannediyorlar.

ÖMRÜMÜZÜ UZATMAYA YA DA KISALTMAYA ALLAH'TAN BAŞKA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ
Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Allah'ın kader planında bizler için biçmiş olduğu ömrü kısaltmaya ya da uzatmaya kimsenin gücü yetmez.

Biz bu vatan toprakları üzerine fitne olmasın, bu topraklar üzerinde sandık varken başka yollar aranmasın istiyoruz. Ama arıyorlarsa benim aziz milletim hiç bir zaman teröriste prim vermeyecektir. 74 milyonu birbirine düşürmemek için çalışacağız.

Şehidimize Allah'tan rahmet ailesine baş sağlığı diliyorum, yaralılarımıza geçmiş olsun diyorum. Onlar bu milletin istikamet oklarıdır.  

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2011.05.04 19:28 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A