Bitlis'te sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Bitlis Hizan'da 10 köy ve köylere bağlı mezralarda sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bugün başlayan yasak ikinci bir duyuruya kadar geçerli olacak.
2023.07.02 21:42 - Son Güncellenme: 2023.07.02 22:58 - Güncel - HABER MERKEZİ
Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada; Bilgili, Yaylacık, Sarıbal, Yeniçay, Yolbilen, Çalışkanlar, Gedik, Akyazı, Erencik ve Otluk köy ve mezralarında sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.
Açıklamada, "Bölgede Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarının bulunduğu ve barınma amaçlı sığınak/barınak tesis ettikleri bilgisi alınması neticesinde, bahse konu bölgelerde BTÖ mensuplarının yakalanmaları, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince 02 Temmuz 2023 Pazar günü saat 21.00'den itibaren ikinci bir emre kadar Sokağa Çıkma Yasağı ilan edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:43
-
02:07
-
01:52
-
01:01
-
00:13
En Çok Okunanlar
- Kar yağışı geri dönüyor: Bursa için yeni...
- Bursa'da sır ölüm! Genç adam dükkanda ölü...
- Emekliye önemli bir yan gelir!
- Eski milli kaleci mekanı birbirine kattı!
- O bölümden mezun olanlara yüksek maaş!
- Bursa'da kontrolden çıkan hafif ticari...
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Manisa'da halı fabrikası alev alev yandı
- Bursaspor Muş'tan 3 puanla dönmek istiyor!
- O Ses Türkiye 2025 başladı! Melike Şahin...
- Mevduattan çıkıp ona yöneliyorlar! Bir...
- Bursa'da İznik Uludağ'ı aratmıyor
- Bursa'da gazetecilik bölümünü bitirdi...
- Bakan Tekin'den YKS açıklaması!
- Bursa Karacabey yolunu kullanacaklar...