Bir Zamanlar Çukurova Episode kapağında!

Bir Zamanlar Çukurova Episode kapağında!

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova', iki haftalık aranın ardından 51'inci bölümüyle bu akşam hayranlarının karşısına çıkacak. Dizinin takipçilerinin merakla beklediği yeni bölümü sürpriz gelişmelere sahne olacak.

2020.01.16 16:09 - Son Güncellenme: 2020.01.16 16:10 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Bir Zamanlar Çukurova Episode kapağında!

50 bölümü geride bırakan ve ikinci sezonunda yine fırtına gibi esen 'Bir Zamanlar Çukurova', ocak ayında Türkiye'nin ilk dizi dergisi Episode'un ilk kapağını süslüyor.

Episode Dergi, 2020 yılının ilk sayısının kapağında 'Bir Zamanlar Çukurova'ya yer verirken, dönemin kostümleri ve aksesuvarlarının kullanıldığı fotoğraf çekiminde oyuncular şıklıklarıyla göz doldurdu.

'Bir Zamanlar Çukurova' oyuncuları ve yaratıcı ekibi, dergiye verdikleri röportajlarda dizinin başarısının sırlarını paylaştı. 'Bir Zamanlar Çukurova'nın göz kamaştıran Yaman Konağı'nda ve çiftliğin bahçesinin şık ve renkli köşelerinde Ozan Balta'nın objektifine poz veren oyuncular moda editörü Taylan Gül ve dizinin genel sanat yönetmeni Nilüfer Çamur'un seçtiği birbirinden şık kıyafetleri giydiler.

Dizinin göz kamaştıran otomobillerinin de kullanıldığı çekimlerde yönetmen Murat Saraçoglu da 14 oyuncu ile birlikte objektifin önüne geçti.

'Bir Zamanlar Çukurova' bu akşam 20:00'de atv'de.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2020.01.16 16:09 - Son Güncellenme: 2020.01.16 16:10 - HABER MERKEZİ
A