Bir kadın cinayeti daha

Bir kadın cinayeti daha

1.5 yaşındaki çocuğunu emziren annenin penceresine taş attılar. Pencereden dışarı bakan kadın, yakındaki bir ağaçtan açılan ateş sonucu öldürüldü.

2013.07.17 07:34 - Son Güncellenme: 2013.07.17 07:43 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bir kadın cinayeti daha

 

Uşak'ta bir kadın başından vurularak öldürüldü. Alınan bilgiye göre, Paçalı köyü Karaçayır Mahallesi'nde oturan Hatice Palta (25), 1,5 yaşındaki çocuğunu emzirdiği sırada penceresine taş atıldı. Palta, pencereden dışarı baktığı sırada, evin yakınındaki bir ağaçtan ateş edildi. Başından vurulan genç kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri, olayın şüphelisi olarak ağaçtan inerek ormanlık alanda izini kaybettiren kadının eski eşini yakalamak için çalışma başlattı. Genç kadının cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Hatice Palta'nın ağabeyi Erdoğan Palta gazetecilere yaptığı açıklamada kız kardeşinin bir yıl önce A.K'den ayrıldığını, boşanma davasının üç ay önce sonuçlandığını söyledi. Boşanma kararından sonra A.K'nin sürekli kız kardeşini ölümle tehdit ettiğini söyleyen Palta, bir süre önce de eski eşi tarafından darp edildikten sonra kız kardeşinin koruma talebinde bulunduğunu belirtti.

Palta, mahkemenin kız kardeşini koruma altına aldığını, haftada bir gün jandarma ekiplerinin gelerek kız kardeşinden imza aldığını kaydetti

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.17 07:34 - Son Güncellenme: 2013.07.17 07:43 - HABER MERKEZİ
A