Bir il bunu konuşuyor! Bir kadın bir erkek sokakta cansız bulundu

Bir il bunu konuşuyor! Bir kadın bir erkek sokakta cansız bulundu

Aydın'ın Didim ilçesinde iki kişinin ölümü şüphe uyandırdı. Silahla vurulduğu belirlenen Gül Seher Göksan (44) ve Turan Emre Arıkan'ın (23) cesetleri sokakta bulundu.

2026.02.01 16:34 - Son Güncellenme: 2026.02.01 16:34 - Güncel - DHA
A
Bir il bunu konuşuyor! Bir kadın bir erkek sokakta cansız bulundu

Aydın'ın Didim ilçesinde Gül Seher Göksan (44) ile Turan Emre Arıkan'ın (23) sokakta silahla vurulmuş cesetleri bulundu. Polis, Göksan ve Arıkan'ı öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜLER

Olay, sabah saatlerinde Didim ilçesi Hisar Mahallesi'nde meydana geldi. Çevredekiler sokakta kanlar içerisinde hareketsiz yatan 1'i kadın 2 kişiyi görüp, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekibinin kontrolünde, silahla vuruldukları belirlenen 2 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

KİMLİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Polis ekipleri, cesetlerden birinin Gül Seher Göksan'a diğerinin Turan Emre Arıkan'a ait olduğunu tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenazeler, otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

ÜZERİNDE DURULAN BİR İHTİMAL VAR

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekiplerinin, cinayetin başka bir yerde işlenmiş olabileceği ve cesetlerin bölgeye atıldığı ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2026.02.01 16:34 - Son Güncellenme: 2026.02.01 16:34 - DHA
A