Bir çorabım bile yok!

Bir çorabım bile yok!

Galatasaraylı taraftarların oluşturduğu ''Ultraslan Uni Fatih Üniversitesi'' grubunun üniversitenin Büyükçekmece yerleşkesinde düzenlediği panele katılan Hakan Şükür, bir öğrencinin Galatasaray yönetimi ve vefa ile ilgili sorusu üzerine, sarı-kırmızılı takımdan istemeden ayrıldığını anlatarak, ''Galatasaray müzesinde bir tane çorabım bile yok" dedi.

2012.04.16 22:37 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bir çorabım bile yok!

Florya Metin Oktay Tesisleri'ne zaman zaman gittiğini anlatan Hakan Şükür, şöyle devam etti:
''Bakıyorum duvarlardaki fotoğraflarda birçok oyuncunun resmi var. Benim resmimin olmaması... Belki birçok taraftar bunu bilmiyor. Bunu benim çok fazla dillendirdiğimi görmemişinizdir. Bu bana zarar vermez, tarihi kimse değiştiremez. 2008 Avrupa Şampiyonası'na gidemedim, o dönem futbolu bıraktırdılar bana. Futbolu bırakmış biri milli takıma seçilemez. Milli takıma gidemedim, öyle bir boşlukta kaldım ki. Bunları çok hak ettiğimi düşünmüyorum. Galatasaray'da çok değerli yöneticiler de var. Çok büyük iyiliklerini gördüğüm insanlar var''

Türk futboluyla ilgili çok önemli projelerim var

''Federasyon başkanlığı için bir çalışmam vardı. Bir ortamda Sayın Başbakanımızla konuşurken daha bunu söylemeye yeltenmeden kendisi vekillik teklif etti'' diyen Hakan Şükür, ''Orada vekillikle karşılaşınca diğer tarafa giremedik. Uzun vadede Türk futboluyla ilgili çok önemli projelerim var. Ama oralar çok değerli olduğu için benim gibi birçok sporcu arkadaşım oralarda olamıyor. Kamuoyu önünde ön planda olma duygusu içinde orada olunduğu için Türk futbolu için çok fazla bir şey üretilemiyor. Umarım bunların değişeceği bir ülkede böyle hevesim ve isteğim var'' şeklinde konuştu. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.04.16 22:37 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A