Bilirkişi raporu: Zeynep Aslan kusursuz

Bilirkişi raporu: Zeynep Aslan kusursuz

Antrenman sırasında kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden sporcu Zeynep Aslan'ın kazanın oluşumunda 'kusursuz' olduğu, kamyon sürücüsünün ise 'asli kusurlu' olduğu bilirkişi raporlarına yansıdı.

2020.11.24 08:12 - Son Güncellenme: 2020.11.24 08:21 - Güncel
A
Bilirkişi raporu: Zeynep Aslan kusursuz
02:45 Hayatını kaybeden bisiklet sporcusu Zeynep Aslan'a hüzünlü veda

İLGİLİ VİDEO

Hayatını kaybeden bisiklet sporcusu Zeynep Aslan'a hüzünlü veda

İzmir'de Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımı sporcularından Zeynep Aslan (36), 14 Ekim'de Menemen'de antrenman yaptığı sırada sollama yapan Aycan Yörük'ün kullandığı kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü Yörük önce serbest bırakıldı, itiraz üzerine tutuklandı. Kazaya ilişkin bilirkişi raporu ise iddianameye eklenmek üzere Menemen Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi. Bilirkişi raporunda kamyon sürücüsü Aycan Yörük, trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde şeridi ihlal ettiğinden dolayı 'asli kusurlu' olarak belirlendi. Olay yerinde park halinde bulunan ve çalışma yapan kamyon sürücüsü İ.K. ve iş makinesi operatörü M.Y., gerekli güvenlik önlemlerini almadıkları için 'tali kusurlu', bisiklet sporcusu Zeynep Aslan ise 'kusursuz' olarak belirtildi. 

BURSA'DA BİRİNCİ OLMUŞTU

Genç sporcu son olarak geçtiğimiz Ağustos ayında Bursa'da düzenlenen Gran Fondo Bisiklet Yarışı'nda kadınlar kategorisinde birinci olmuştu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2020.11.24 08:12 - Son Güncellenme: 2020.11.24 08:21 - Ali Yaşar
A