Bilimp'in Biortak programı ile kazançlı iş imkânı

Bilimp'in Biortak programı ile kazançlı iş imkânı

Teracity Yazılım Teknolojileri'nin yerli teknolojilerle geliştirilen bütünleşik araçlar yazılımı Bilimp, dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde kendini daha fazla hissettiren işsizliğin de önüne geçiyor. Bilimp bünyesindeki Biortak programı firmalara, genç girişimcilere ve kadın girişimcilere yazılım sektöründe kazançlı ve keyifli bir iş ortaklığı imkânı sağlıyor.

2021.05.04 13:12 - Son Güncellenme: 2021.05.04 13:13 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
Bilimp'in Biortak programı ile kazançlı iş imkânı

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Teracity Yazılım Teknolojileri Genel Müdürü Osman Akın, Biortak programının Bilimp'in her gün büyüyen iş ortaklığı programı olduğunu söyledi. Bu ortaklıkla firmalara, genç girişimcilere ve kadın girişimcilere yeni dünya ekonomisinin vazgeçilmezi olan yazılım sektöründe kazançlı ve keyifli bir iş ortaklığı imkânı sunduklarını ifade eden Akın, "Biortak ailesine dahil olan firmalar ürün yelpazelerine yüksek kar marjlı bir ürün eklerken; genç ve kadın girişimciler ise düşük sermaye ile sürekli ve yüksek gelirli bir iş sahibi olma imkânı elde ediyor. Biortak programında yer alan iş ortakları Bilimp yazılım ürünlerini, EK ürünleri (SMS, Depolama Alanı, Ek kullanıcı, Panel, Entegrasyon), eğitim ve destek hizmetlerini bulut kiralama veya sunucu lisansı olarak satabilirler" dedi.

Her iki satış modelinin de süreklilik arz eden bir gelir sistemine sahip olduğunu dile getiren Akın, iş ortağının bulut sisteminde müşteri aboneliğini devam ettirdiği sürece sürekli bir gelire sahip olduğunu belirterek, sunucu sisteminde ise versiyon güncelleme ile gelir sürekliliği sağlandığını kaydetti.

Devamlı olarak gelir sağlayabiliyor

Biortak programında iş ortaklarına Bilimp satış ve destek eğitimleri dışında farklı alanlarda da eğitimlerin ücretsiz olarak sunulduğunu belirten Akın, "KVKK uzmanlığı, dijital pazarlama, proje yönetimi bunlardan sadece birkaçıdır. İş ortaklarının kendi bölgelerinde yapacakları pazarlama faaliyetlerine, değişik oranlarda katkı sağlanır. Biortak programı, özellikle içinde bulunduğumuz pandemi döneminde kendini daha fazla hissettiren işsizlik probleminin de önüne geçiyor. Bu programla özellikle genç girişimciler, kadınlar, üniversiteden yeni mezun olmuş kişiler kendilerine devamlı olarak gelir sağlayabiliyor" diye konuştu.

Yerli ve milli bir ürün

Bilimp'in özel sektör ve kamunun her ölçekteki şirket ya da kurumunda kullanım imkânı olan sektör bağımsız bir yazılım olduğunu ifade eden Akın, bu nedenle Türkiye pazarında milyonlarca kullanıcılık büyük bir pazarda satış potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekti. Akın, Bilimp'in iletişim, belge, kişi ve faaliyet yönetimi ana başlığı altında 24 farklı iş aracından oluştuğunu belirterek, "Yazılımımız takvimden e-postaya, anlık mesajdan yazı ve tablo aracına kadar, bir işletmenin ihtiyaç duyduğu her türlü araca sahip. Bilimp'i yerli ve milli bir ürün olarak ortaya çıkardık. Bilimp bünyesindeki Biortak programımızla da işsizliğin önüne geçmeyi ve iş ortaklarımıza yüksek ve sürekli kazanç sağlayan bir gelir modeli sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2021.05.04 13:12 - Son Güncellenme: 2021.05.04 13:13 - HABER MERKEZİ
A