Bilgisayar hoparlöründen uyuşturucu çıktı

Bilgisayar hoparlöründen uyuşturucu çıktı

İstanbul Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bekçiler tarafından şüphe üzerine durdurulan şahsın üzerinde yapılan aramada bilgisayar hoparlöründen uyuşturucu çıktı. Şahsın çantasında bulunan farenin (mouse) ise hassas terazi olduğu anlaşıldı.

2021.01.13 09:49 - Son Güncellenme: 2021.01.13 09:49 - Güncel
A
Bilgisayar hoparlöründen uyuşturucu çıktı

Olay, önceki gün saat 02.15 sıralarında Şişli İnönü Mahallesi Harbiye Çayırı Sokak üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece devriye gezen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Feriköy Polis Merkezi Amirliğine bağlı "Gece Kartalları" diye tabir edilen Çarşı ve Mahalle bekçileri, bir şahsın durumundan şüphelendi. Bunun üzerine şahsın üst aramasını yapan bekçiler ardından elindeki poşetin içerisindeki bilgisayar hoparlörünü ve faresini inceledi.

HOPARLÖRDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI
Yapılan incelemeler sırasında hoparlörde özel bir düzenek olduğunu fark eden bekçiler, içerisini açtığında poşete gizlenmiş satışa hazır 21.75 gram metamfetamin ele geçirdi. Ayrıca fareyi de inceleyen bekçiler, aslında hassas terazi olduğunu gördü. Aramaların ardından bekçiler uyuşturucuya, hassas teraziye, tablete ve uyuşturucu madde ticaretinden kazandığını düşünülen 55 liraya el koydu.

HOPARLÖRLÜ TORBACI TUTUKLANDI
Yapılan GBT sorgusunda bir suçtan da aranması bulunduğu öğrenilen H.N. adli işlemleri için emniyete götürüldü. Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen H.N. çıkartıldığı mahkemece "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.01.13 09:49 - Son Güncellenme: 2021.01.13 09:49 - Ali Yaşar
A