Bilecik'te alkol alırken 20 metreden düştü

Bilecik'te alkol alırken 20 metreden düştü

Bilecik'te alkol alan 2 arkadaştan biri dengesini kaybederek, 20 metrelik şarampole yuvarlandı. Şahsı AFAD ve itfaiye ekipleri halat yardımıyla sedyeyle yukarı çıkarıldı.

2022.07.21 00:31 - Son Güncellenme: 2022.07.21 00:32 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bilecik'te alkol alırken 20 metreden düştü

Alınan bilgilere göre; Beşiktaş Mahallesi Mavi Kent İç Yol üzerinde bir set üzerinde Bilecik manzarasını seyrederek alkol alan 2 arkadaştan Harun A. dengesini kaybederek, 20 metrelik şarampole yuvarlandı.

Arkadaşının yuvarlandığı gören şahıs, durumu hemen 112'yi arayarak haber verdi. Olay yerine 112 Acil Servis ekipleri, AFAD, Bilecik Belediyesine ait itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. AFAD ve itfaiye ekipleri halat yardımıyla aşağı inerek, Harun A.'yı sedye ile yukarı çıkardılar.

Şahıs 112 ekiplerine teslim edilirken, ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Şahsın durumu iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri şahsın bulunduğu yerde "Başka düşen var mı?" diye bağırdılar.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2022.07.21 00:31 - Son Güncellenme: 2022.07.21 00:32 - HABER MERKEZİ
A