BİLARDO TURNUVASI ALTEPE'NİN VURUŞUYLA BAŞLADI

BİLARDO TURNUVASI ALTEPE'NİN VURUŞUYLA BAŞLADI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gençlerin sporcu ve donanımlı bireyler haline gelmesi acıyla kentin her köşesinde spor yatırımlarının sürdüğünü belirterek, "Sporun ve gençliğin her yerde olmaya devam edeceğiz" dedi.

2011.05.25 15:52 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
BİLARDO TURNUVASI ALTEPE'NİN VURUŞUYLA BAŞLADI

Yavuz Selim Bilardo Turnuvası'nın açılış törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bir taraftan spora tesisleşme anlamında yatırım yaparken, diğer taraftan da her türlü sportif aktiviteye destek verdiklerini söyledi. Bilardonun son yıllarda Bursa'da da bir ivme kazandığını ve Büyükşehir Belediyespor bünyesinde bu alanda bir branş açıldığını hatırlatan Başkan Altepe, "Biz sporun her branşının gelişmesi ve Bursa'nın sporda da öncü bir kent olması hedefiyle yola çıktık. Bu konuda başta eğitim kurumları olmak üzere, her semtimize spor salonu, yüzme havuzu, futbol sahası gibi tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Gençlerimiz vakitlerini yararlı uğraşlarla geçirmesi ve sağlıklı bireyler olması için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Katılımın yoğun olduğu bilarda turnuvasının açılış vuruşunu da Başkan Altepe yaptı. Eline aldığı isteka ile bir süre bilardo oynayan Başkan Altepe, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.05.25 15:52 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A