Bıçaklı ve baltalı su kavgası: 5 yaralı

Bıçaklı ve baltalı su kavgası: 5 yaralı

Apartman komşuları arasında su kullanımı yüzünden çıkan tartışma bir anda büyüdü. Balta ve bıçaklarla birbirine saldıran komşulardan 5 kişi yaralandı.

2016.08.16 12:13 - Son Güncellenme: 2016.08.16 12:13 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bıçaklı ve baltalı su kavgası: 5 yaralı

Aksaray'da bir apartmanda komşular arasında yaşanan sopalı, baltalı su kavgada 5 kişi yaralandı. 

Olay, Büyük Bölcek Mahallesi Büyük Bölcek Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adem Ü. ve Yunus Emre Ü. ile Dünyamin M, İbrahim M. ve Ömer M. apartmanın suyunu kullanıp kullanmama meselesi yüzünden tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce gruplar ellerine geçirdikleri sopa ve küçük baltalarla birbirine girdi. Güvenlik kamerasına yansıyan kavga, gruplardan birinin kaçması ile son bulurken, yaralıların bazıları kendi imkanları ile bazıları da ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralı olan Dünyamin M. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.08.16 12:13 - Son Güncellenme: 2016.08.16 12:13 - HABER MERKEZİ
A