Bıçakla yaraladığı komşusunu tacizle suçladı

Bıçakla yaraladığı komşusunu tacizle suçladı

ZONGULDAK'ta, komşusu 61 yaşındaki Mehmet D.'yi bıçaklayarak yaraladığı için gözaltına alınan 56 yaşındaki Hatice D., "Beni takip edip, gülüyordu. Sinirlenip üzerine yürüyüp bıçakladım" dedi. Tedavisinin ardından taburcu olan Mehmet D., taciz suçlamasını kabul etmedi. Hatice D. de ifadesinden sonra serbest bırakıldı.

2015.01.22 13:30 - Son Güncellenme: 2015.01.22 13:31 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bıçakla yaraladığı komşusunu tacizle suçladı

Ola, önceki gün Baştarla Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi yıllar önce ölen ve oğlu ile yaşayan Hatice D., iddiaya göre evinin önünde arkasından gelen ve kendisine bakan Mehmet D.'ye, "Niye bakıyorsun, takip ediyorsun?" diyerek tepki gösterdi. Çıkan tartışmada Hatice D., yanındaki bıçakla Mehmet D.'yi başından, kavgayı ayırmak için gelen onun kızı Bilge D.'yi ise başına taşla vurarak yaraladı.

Hatice D.'nin, Mehmet D.'yi bir süredir kendisini taciz ve takip etmekle suçladığı, bu yüzden aralarında husumet bulunduğu belirtildi. Hatice D. poliste verdiği ifadesinde de evin önünde yürürken Mehmet D.'nin kendisini takip ettiğini ileri sürerek, "Beni takip ediyordu. Arkama dönerek, 'Niye bakıyorsun, takip ediyorsun?' diye sordum. Cevap vermeyerek güldü. Ben de sinirlendim, üzerine yürüdüm. Kavgaya tutuştuk. Sonra bıçak salladım, kızına da taşla vurdum" dedi.

Hatice D., ifadesinin ardından serbest bırakılırken, hastanedeki tedavisinden sonra kızıyla taburcu olan Mehmet D. de suçlamayı kabul etmedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2015.01.22 13:30 - Son Güncellenme: 2015.01.22 13:31 - HABER MERKEZİ
A