Beyaz Okyanus, 'Benim Sevgim Dünyaya Yeter' dedi! Eğitim Öğretim yılına başladı

Beyaz Okyanus, 'Benim Sevgim Dünyaya Yeter' dedi! Eğitim Öğretim yılına başladı

Beyaz Okyanus Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlamasını 'Hoş geldin' etkinliği ile kutladı.

2023.09.23 18:12 - Son Güncellenme: 2023.09.23 20:19 - Bursa Bölge - HÜSEYİN İZCİ
A
Beyaz Okyanus, 'Benim Sevgim Dünyaya Yeter' dedi! Eğitim Öğretim yılına başladı

SİMLANUR İNCE - HÜSEYİN İZCİ / BURSADA BUGÜN

Beyaz Okyanus Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına Merhaba etkinliğini Uğur Mumcu Sahnesi'nde düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte öğrenciler çeşitli gösterilerle sahne aldı.

"BU ÇALIŞMALAR ETE KEMİĞE BÜRÜNMÜŞ KOCAMAN BİR GÖSTERİ OLARAK SİZE SUNULUYOR"

Bulvar Beyaz Okyanus Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi İletişim Koordinatörü Aslıhan Ece Asa, "Bugün burada özel eğitimli çocuklarımızın sizler için hazırladıkları gösterileri izleyeceksiniz. İzleyeceğiniz her bir performansın arkasında öncelikle çocuklarımızın sonrasında anne babaların, öğretmenlerin, tüm kurul personelimiz için çocuklarımızın akademik başarıları bizler için önemli. Bunun yanı sıra sosyal gelişimleri de çok önemli. Bizler de sosyal gelişimlerine katkı sağlamak adına daha fazla neler yapabiliriz düşüncesiyle yola çıktık ve açıkçası buralara geleceğimizi hayal dahi edememiştik. Önce kurum içerisinde küçük bir koro çalışması olarak başladık. Bizler bu tarz çalışmalara başladıktan sonra çocuklarımızın istek ve ışığını görünce çalışmalarımızı çeşitlendirme fikrini canlandırdı ve çalışmalarımı arttırdık. Aylarca verilen bir emek sonunda bugün burada kocaman bir ailelenin çok büyük emeklerle ve tüm samimiyetle hazırladığı bu çalışmalar ete kemiğe bürünmüş kocaman bir gösteri olarak size sunuluyor" ifadelerini kullandı. 

"BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİNE KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ" 

Nev Sağlık Grubu Yönetim Kurulu üyesi ve Bursada Bugün Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Yılmaz, "Nev Sağlık Grubu olarak 2015 yılının Aralık ayında bir yolculuğa çıktık. Bizler nitelikli sağlıklı hizmetleri sunabilmek adına önce kentimizde sonra da Türkiye'nin birçok yerinde çalışmalar başlattık. Geçtiğimiz zamanlarda belki kampanya sloganımızı da görmüşsünüzdür. Türkiye'nin en güzel kentinden doğuyoruz. Bugün 3 tam teşekküllü hastane, 2 tıp merkezi, 1 görüntüleme merkezi olarak faaliyetlerimizi Bursa ve Balıkesir'de sürdürmekteyiz. İnşallah yakın zamanda farklı illerde de Nev Sağlık Grubu olarak çalışmalarımızı başlatacağız. Tabii sağlık çalışmaları bir yandan devam ederken Bursada Bugün Medya oluşumumuz aramıza katıldı. Eğitime olan özel hassasiyetimiz, çocuklarımızın gelişimine katkı koyabilmesi, geçmişte bizler de sizler gibi bu sıralarda hep bir şeyler yapmak için mücadele ettik. Beyaz Okyanus Eğitim Kurumlarıyla, bizim için çok kıymetli olan çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamaya çalışıyoruz, nitelikli eğitim vermeye çalışıyoruz. Çok yeni aramıza katıldı eğitim kurumumuz. İnşallah sizler de yakın zamanda bunun farkını yaşayacaksınız. Aynı zamanda yolumuza bağlı YEK Özel Eğitim Kurumları orada da ortaokul ve lise öğrencilerimize eğitim çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu. 

"KİMSESİZLERİN, KİMSESİ OLMAK ZORUNDAYIZ"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, "Sağlık kuruluşlarının geleceğe yönelik planlarının olması gerekiyor. Yani biz kimsesizlerin, kimsesi olmak zorundayız. Biz büyükşehir olarak engelliler şube müdürlüğümüz ile bunu yapmaya çalışıyoruz. Buna yönelik faaliyet gösteren kuruluşları tebrik ediyorum. Böyle güzel bir olaya imza attıkları için Beyaz Okyanus'a teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan büyük mükafat olamaz" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2023.09.23 18:12 - Son Güncellenme: 2023.09.23 20:19 - HÜSEYİN İZCİ
A