Beşiktaşlı oyuncuya şok sözler

Beşiktaşlı oyuncuya şok sözler

Önder Özen 'Türkiye'de "Türkiye'de 10 milyon euro edecek kimse yok" derken Hilbert için de "Yıllık 1.3 milyon euro sağ bek futbolcusu için fazla. Bu paraya Dani Alves, Maicon, Lahm gibi futbolcular oynar." diye konuştu.

2013.06.29 23:36 - Son Güncellenme: 2013.06.29 23:38 - Güncel
A
Beşiktaşlı oyuncuya şok sözler

Sezon açılışı yapan Beşiktaş'ın gerçekleştirdiği ilk antrenman öncesinde kulüp futbol direktörü Önder Özen, teknik heyeti futbolcularla tanıştırdı. Özen'in, saha içinde yapılan kısa toplantıda oyunculara, "Yeni teknik ekibiniz Slaven Bilic ve yardımcılarıdır. Yeni kaleci antrenörünüz de Jose Sambade'dir. Hepinize yeni sezonda başarılar diliyorum. Allah kaza bela ve sakatlık yaşatmasın" dediği öğrenildi.

Önder Özen daha sonra basın mensupları ile sohbet ederek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Takımda kalacak ve gidecek oyuncular hakkında Slaven Bilic'in de karar vereceğini dile getirerek, "Hocamız şu an da takımı iyice tanımaya çalışıyor. Kalacak ve gidecek oyuncuları ilerleyen günlerde belirleyeceğiz" dedi.

"1.3 MİLYON EURO HİLBERT'E FAZLA"
Önder Özen, Hilbert'in sözleşme uzatmama konusuna da değinerek, "Hilbert'in sözleşmesi bitmiş durumda. Yerli olarak sağ bek bulmak sol bek bulmaktan daha kolay. Yıllık 1.3 milyon euro sağ bek futbolcusu için fazla. Bu paraya Dani Alves, Maicon, Lahm gibi futbolcular oynar. Bu yüzden yerli bir sağ bek arayışındayız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın ürünleştirme politikası doğrultusunda Ronaldinho'yu transfer edeceği konusuna da açıklık getiren Özen, "Beşiktaş ürünleştirme politikası için bir futbolcuyla anlaşacak. Ancak futbolcu sadece ürünleştirme için transfer edilmemeli. Sezonun son maçında taraftar o formayı sıktığında ne kadar ter akacağına bakar. Bu yüzden verim alamazsak bir değil on bir tane Ronaldinho olsa bir yararı olmaz" dedi.

"10 MİLYON EURO EDECEK OYUNCU YOK"
Özen ayrıca transferde bir kaleci, bir stoper, sağ ve sol bek ile bir forvet oyuncusunu kadroya katmak istediklerini dile getirdi. Trabzonspor'da forma giyen Tolga Zengin konusunda sorulan bir soruya ise önder Özen, şu cevabı verdi;

"Türkiye ve Trabzonspor'da 10 milyon euro edecek oyuncu yok. Beşiktaş'ın da kimseye 10 Milyon euro verecek hali yok."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.06.29 23:36 - Son Güncellenme: 2013.06.29 23:38 - Ramazan Acar
A