Beşiktaş zirvede

Beşiktaş zirvede

Beşiktaş, Süper Lig'in 34. haftasında BB Erzurumspor'u deplasmanda 4-2 mağlup etti ve en yakın rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 7' ye yükseltti. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Larin, Oğuzhan, Ghezzal ve Gökhan Töre kaydetti.

2021.04.11 21:12 - Son Güncellenme: 2021.04.11 21:13 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Beşiktaş zirvede

Süper Lig'in 34. haftasında BB Erzurumspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı.

Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Beşiktaş 4-2'lik skorla kazandı.

Karşılaşmanın 10. dakikasında Larin ile öne geçen siyah-beyazlılar, 16. dakikada Schwechlen'in golüne engel olamadı ve skora denge geldi.

Beşiktaş, 26. dakikada Oğuzhan ile durumu 2-1 yapsa da ilk yarıda son sözü 39. dakikada Emrah Başsan söyledi.

Dakikalar 66'yı gösterdiğinde ise ikinci golün asistini yapan Ghezzal sahneye çıktı ve takımını öne geçirdi. Oyuna sonradan dahil olan Gökhan Töre ise 86. dakikada Beşiktaş'ın 4. golünü kaydetti

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş'ın puanı 70'e yükseldi. BB Erzurumspor ise 28 puanda kaldı.

Süper Lig'de zirve yarışı;

1) Beşiktaş - 70 puan
2) Fenerbahçe - 63 puan
3) Galatasaray - 62 puan

MAÇTAN DAKİKALAR

3. dakikada derinlemesine ceza sahasına gönderilen topu alan Cenk Tosun, sağ çaprazdan vuruşunu yaptı. Kaleci Szumski'den seken topu savunma uzaklaştırdı.

10. dakikada siyah-beyazlı ekip öne geçti. Rakip yarı alanda taşıdığı topla içeri sokulan Atiba, ceza sahasına girmeden pasını Larin'e çıkardı. Bu futbolcunun ayak içiyle plase vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 0-1.

16. dakikada ev sahibi ekip eşitliği yakaladı. Sağ kanattan Emrah Başsan'ın kullandığı köşe atışında ön direğe hareketlenen Leo Schwechlen, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1.

18. dakikada Emrah Başsan'ın sol kanattan içeri gönderdiği topa El Kabir dokundu ancak kaleci Ersin Destanoğlu gole izin vermedi.

26. dakikada Beşiktaş tekrar öne geçti. Ghezzal ile duvar pasıyla ceza sahasına giren Oğuzhan Özyakup'un yerden sert vuruşunda, kaleci Szumski'nin müdahalesi yetersiz kaldı ve top filelerle buluştu: 1-2.

40. dakikada ev sahibi ekip tekrar beraberliği yakaladı. Sağ kanattan Cenk Ahmet Alkılıç'ın ceza sahasına gönderdiği topu savunma uzaklaştırmak istedi. Ceza sahası dışında topla buluşan Emrah Başsan'ın sert vuruşunda, kaleci Ersin kucağına gelen topu sektirdi ve top ağlara gitti: 2-2.

İLK 11'LER

BB Erzurumspor: Szumski, Butko, Manuel da Costa, Hasan, Schwechlen, Omolo, Boumal, Cenk Ahmet, Emrah, Chahechouhe, El Kabir

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Dorukhan, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Cenk

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.04.11 21:12 - Son Güncellenme: 2021.04.11 21:13 - HABER MERKEZİ
A