Beşiktaş ve Galatasaray arasında Ghezzal yarışı

Beşiktaş ve Galatasaray arasında Ghezzal yarışı

Galatasaray ve Beşiktaş Rosier'de olduğu gibi Ghezzal'de de karşı karşıya geldi. Yıldız futbolcunun menaceri Anouir Fazuli, Ahmet Nur Çebi ile görüştükten hemen sonra Galatasaray ile masaya oturdu.

2021.07.16 16:33 - Son Güncellenme: 2021.07.16 16:33 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Beşiktaş ve Galatasaray arasında Ghezzal yarışı

Son Şampiyon Beşiktaş ile yarışı son haftada kaybeden Galatasaray arasındaki yarış transferde de sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Rosier için kapışan iki dev, şimdi de Ghezzal konusunda karşı karşıya geldi.

Ghezzal'ın menaceri Anouir Fazuli, İstanbul'a geldi ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşerek bonservisin alınmasını talep etti. Çebi bu talebe, "Ghezzal için fedakârlık yapacağız. Hocamız O'nu çok istiyor, O da bizi" yanıtını verdi. 

Taraflar masadan 'prensipte el sıkışarak' ayrıldı. Ancak o andan itibare ortalık karıştı. Çebi'nin ofisinden çıka Fazuli'yi bir Türk menacer karşıladı. İki menacerin adresi, önce Fatih Terim sonra da Galatasaray Yönetimi oldu.

Fazuli'nin Galatasaray ile masay oturduğunu öğrenen Çebi küplere bindi, Faslı menaceri sert sözlerle eleştirdi. Ardından Burak Elmas'ı arayan Çebi,Fazuli'nin fiyat artırmaya çalıştığını ifade ederek, "Bu işlere prim vermeyelim" dedi.

Ancak Terim'in Ghezzal'ı çok istemesi nedeniyle Galatasaray geri adım atmadı. Cezayirli oyuncuya senelik 2.2 Milyon Euro garanti, 300 Bin Euro da bonus öneren Sarı-Kırmızılılar; kulübü Leicester'a da bonservis bedeli olarak 4.5 Milyon Euro teklif etti. 

Gelinen son durum şöyle: Beşiktaş ile Ghezzal arasında pürüz yok; ancak Galatasaray, Leicester ile anlaştı. Transferin nasıl sonuçlanacağı merak konusu... 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.07.16 16:33 - Son Güncellenme: 2021.07.16 16:33 - HABER MERKEZİ
A