Beşiktaş'tan çılgın proje!

Beşiktaş'tan çılgın proje!

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın 'çılgın' sayılabilecek bir projeyi yönetime sunduğu ortaya çıktı.

2013.04.17 09:57 - Son Güncellenme: 2013.04.17 09:57 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Beşiktaş'tan çılgın proje!

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, futbol komitesiyle yaptığı görüşmede sezon sonunda İbrahim Toraman, Necip, Olcay, Oğuzhan, Almeida ve Holosko haricindeki tüm oyuncuların satılık veya kiralık olarak gönderilebileceğini bildirdi.

Bu durumun kendisi için sorun teşkil etmeyeceğini dile getiren Aybaba gelecek sezon Avrupa'da mücadele edilmesi durumunda kadronun köklü bir değişime uğraması gerektiğine dikkat çekti. Siyah-beyazlı hocanın, yönetimden kaliteli iki stoper, bir yerli kaleci, bir golcü, iki orta saha ve bir sağ bek alınmasını istediği öğrenildi.

Futbol komitesi onay vermedi

FEDA sezonu nedeniyle birçok zorluğa göğüs geren Beşiktaş Yönetimi ise kulübün maddi durumunun böylesine köklü bir değişime elverişli olmadığını Samet Aybaba'ya söyleyerek, kadronun büyük ölçüde muhafaza edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Trabzonspor'u çalıştırdığı yıllarda Hami Mandıralı başta olmak üzere bordo-mavili takımdaki birçok oyuncuyu gönderen Samet Aybaba, aynı değişikliği yeni sezonda Beşiktaş'ta da gerçekleştirmenin hesaplarını yapıyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.17 09:57 - Son Güncellenme: 2013.04.17 09:57 - HABER MERKEZİ
A