Beşiktaş'ta, Salih Uçan transferi!

Beşiktaş'ta, Salih Uçan transferi!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Alanyaspor'la sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Salih Uçan'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

2021.07.04 19:10 - Son Güncellenme: 2021.07.04 19:10 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Beşiktaş'ta, Salih Uçan transferi!

Aytemiz Alanyaspor'la olan sözleşmesi sona eren ve birçok kulübü reddederek siyah beyazlıları seçen 27 yaşındaki futbolcunun transferi kulüp tarafından resmen duyuruldu. 

KOCADAĞ: TAKIMA BÜYÜK KATKI YAPAR

Siyah beyazlı kulübün yeni sezon öncesi ilk transferi olan Salih Uçan'ın, teknik direktör Sergen Yalçın'ın talebi üzerine alındığı bildirildi. Ofansif orta saha oyuncusu isteyen Yalçın'ın, yönetim tarafından kendisine sunulan listede yer alan isimlerden Salih'i tercih ettiği ifade edildi. Asbaşkan Emre Kocadağ, bir yıldır yakından takip ettikleri Salih Uçan'ın takıma büyük katkı yapacağına inandıklarını söyledi.

DEVRE ARASINDA GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ

Süper Lig'den 3 teklif daha alan Salih Uçan'ı ocak ayında Galatasaray da istemiş ancak Alanyaspor ile yaşanan bonservis ücreti anlaşmazlığı nedeniyle transfer gerçekleşmemişti.

Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 4,6 milyon Euro olan Salih, geçen sezon Alanyaspor formasıyla oynadığı 40 resmi karşılaşmada 3 gol atıp, 7 asist yapmıştı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.07.04 19:10 - Son Güncellenme: 2021.07.04 19:10 - HABER MERKEZİ
A