Beşiktaş Liverpoollu yıldızın peşinde

Beşiktaş Liverpoollu yıldızın peşinde

Siyah beyazlılar savunmanın göbeğini Martin Skrtel ile güçlendirmek istiyor.

2015.05.28 09:47 - Son Güncellenme: 2015.05.28 09:47 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Beşiktaş Liverpoollu yıldızın peşinde

Yeni sezonda kadrosunu uluslararası tecrübeye sahip bir stoper ile güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın Liverpool'un defans oyuncusu Martin Skrtel ile ilgilendiği iddia edildi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre 30 yaşındaki savunma oyuncusunun Türkiye temsilcisi Ali Egesel ile ilk görüşme yapıldı. Tecrübeli savunma oyuncusunun bonservisinin uygun bir rakama inmesi halinde transfer gerçekleşebilir.

Ancak siyah beyazlılar bu yaz bonservisi olan oyuncuları transfer edebilmek için UEFA ile yaptığı finansal fair play anlaşması nedeniyle öncelikle oyuncu satmak zorunda.

2008 yılında Zenit'ten Liverpool'a 10 milyon avro karşılığında transfer edilen Skrtel, Liverpool forması ile 293 maçta görev aldı.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2015.05.28 09:47 - Son Güncellenme: 2015.05.28 09:47 - HABER MERKEZİ
A