Beşiktaş'ın en pahalı transferi olmuştu! 1. lige gidiyor...

Beşiktaş'ın en pahalı transferi olmuştu! 1. lige gidiyor...

Beşiktaş ile sözleşmesini fesheden Moatasem Al-Musrati için 1. Lig'den sürpriz bir talip çıktı. Esenler Erokspor, 30 yaşındaki Libyalı ön liberoyu kadrosuna katmak için resmi görüşmelere başlarken, deneyimli oyuncunun Türkiye'de kalmaya sıcak baktığı öğrenildi.

2026.09.02 12:32 - Son Güncellenme: 2026.09.02 12:32 - Spor - MYNET
A
Beşiktaş'ın en pahalı transferi olmuştu! 1. lige gidiyor...

Beşiktaş'ta ayrılığı resmiyet kazanan Moatasem Al-Musrati için yeni bir adres gündeme geldi. Siyah-beyazlı kulüple yollarını ayıran deneyimli ön liberoya 1. Lig ekiplerinden Esenler Erokspor talip oldu.

EROKSPOR'DAN AL-MUSRATI HAMLESİ

30 yaşındaki Libyalı futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Esenler Erokspor, Al-Musrati için resmi görüşmelere başladı. İstanbul temsilcisi, tecrübeli oyuncuyla anlaşma sağlamak adına temaslarını sürdürüyor.

TÜRKİYE'DE KALMAYA SICAK BAKIYOR

Beşiktaş ile sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla sona erdiren Al-Musrati'nin kariyerine Türkiye'de devam etmeye sıcak baktığı öğrenildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde deneyimli ön libero, Esenler Erokspor forması giyecek.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2026.09.02 12:32 - Son Güncellenme: 2026.09.02 12:32 - MYNET
A