Beşiktaş'ın Bursasporlu Serdar Aziz'le anlaştığı iddia edildi

Beşiktaş'ın Bursasporlu Serdar Aziz'le anlaştığı iddia edildi

Ersan'ı Çin'e satmasının ardından, Rhodolfo'yu da sakatlığa kurban veren ve bu sezon savunmada dikiş tutturamayan Beşiktaş, gelecek sezonun transferi için önceliği defans hattına verdi.

2016.05.02 09:13 - Son Güncellenme: 2016.05.02 09:16 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Beşiktaş'ın Bursasporlu Serdar Aziz'le anlaştığı iddia edildi

Bu yönde çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı yönetimin, Bursaspor'un milli stoperi Serdar Aziz için kulübüyle anlaştığı iddia edildi. Şenol Güneş'in talimatı üzerine Başkan Fikret Orman'ın, BursasporBaşkanı Ali Ay görüşüp el sıkıştığı iddia edildi. Ekonomik olarak krizde olan yeşil-beyazlıların, Serdar Aziz'i satması bekleniyor.

G.SARAY PRİMİ 60 BİN TL
Daha önce 20 bin TL olan maç başı primini Kayserispor karşılaşması için 40 bin TL'ye çıkaran Beşiktaş yönetimi, bugün paraları oyuncuların hesaplarına yatıracak. Yönetimin Galatasaray derbisini kazanmaları halinde ise 50 bin TL prim vermeyi planladığı, duruma göre gerekirse bu rakamın 60 bine de çıkabileceği öğrenildi. Bu haber siyah-beyazlı futbolcular arasında sevinçle karşılandı. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2016.05.02 09:13 - Son Güncellenme: 2016.05.02 09:16 - HABER MERKEZİ
A