"Beşiktaş beni çağırsa koşa koşa giderim"

"Beşiktaş beni çağırsa koşa koşa giderim"

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Hugo Almeida'nın siyah - beyazlı kulüple sözleşmesini uzatmadığı için hala büyük pişmanlık duyduğu ortaya çıktı.

2015.03.30 18:10 - Son Güncellenme: 2015.03.30 18:11 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Beşiktaş beni çağırsa koşa koşa giderim"

Rusya'nın, Krasnodar takımında oynayan ve sezon sonu başka bir takıma gidecek olan Portekizli oyuncunun, Galatasaray Yönetimi'ne güvendiği için Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamadığı ortaya çıktı.

Dünya Kupası'na gittiği için hem Beşiktaş'ın hem de Galatasaray'ın tekliflerini turnuva sonrasına bırakan, Almeida'nın, tam Galasaray ile sözleşme imzalamak üzereyken Prandelli tarafından veto edildiği bildirildi. Prandelli'nin menajerlerinin Pandev'i önermesi nedeniyle transferin son gününde boşta kalarak mecburen İtalya'nın Cesena takımına giden oradan ise Krasnodar'a geçen Almeida'nın, yakın çevresine "Beşiktaş beni çağırsa koşa koşa giderim. Futbol hayatımdaki en büyük pişmanlığım İstanbul'dan ayrılmam olmuştur" diye konuştuğu ortaya çıktı. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2015.03.30 18:10 - Son Güncellenme: 2015.03.30 18:11 - HABER MERKEZİ
A