Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 'Efsane Başkan' için ne dedi? ÖZEL HABER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 'Efsane Başkan' için ne dedi? ÖZEL HABER

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın cenaze töreni için Bursa'ya gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Yazıcı için ne dedi? Bundan sonra iki kulüp arasındaki ilişkiler nasıl olacak?

2013.05.09 12:53 - Son Güncellenme: 2013.05.09 14:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 'Efsane Başkan' için ne dedi? ÖZEL HABER
04:31 Beşiktaş Başkanı Orman Yazıcı için ne dedi? ÖZEL HABER

İLGİLİ VİDEO

Beşiktaş Başkanı Orman Yazıcı için ne dedi? ÖZEL HABER

Hüseyin ALTINIRMAK-Mesut DEMİR-Ersel NALBANT/BURSADABUGUN.COM

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın cenaze töreni için Bursa'ya gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Yazıcı için ne dedi? Bundan sonra iki kulüp arasındaki ilişkiler nasıl olacak? İşte ayrıntılar...

Orman, Yazıcı'nın ölümü ile ilgili Türk sporuna ve Bursaspor'a başşağlığı dileyerek üzüntülerini dile getirdi.

Orman,  "Ölüm hayatın içinde olan bir gerçek ve bir gün hepimiz Allah'ın rahmetine kavuşacağız." Arkadan iyi anılmak önemli." İbrahim Başkan'da bu kadar seveni ve camiasıyla çok iyi bir şekilde anılacak ve uğurlanacak."  "Biz de dost Beşiktaş camiası olarak son görevimiz için buraya geldik" dedi.

Bursaspor'la yaşanan sıkıntıların geçmişte kaldığını dile getiren Orman,  oynanan son maçta sorun yaşanmadığını en güzel şekilde ağırlandıklarını söyledi.

İKİ CAMİA DOSTLUKLA ANILSIN

Fikret Orman, iki camianın 2-3 kişi arasındaki didişmeyle değil dostlukla anılması gerektiğini sözlerine ekledi. Orman, Başkan Yazıcı ile her zaman dostane ilişkiler içinde olduklarını dile getirirken aradaki sorunların camialar arasında körüklenmeden çözülmesinin herkesin yararına olacağınış başkan olarak elinden geleni yaptığına inandığını dile getirdi.

Orman, saha dışında olan kötü olayları kesinlikle tasvip etmediklerini söylerken taraftarlara saha da mücadele çağrısında bulundu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.09 12:53 - Son Güncellenme: 2013.05.09 14:00 - HABER MERKEZİ
A